Сърбин изяде 200 кебапчета за един час и изпадна в кома

21619
Сърбин изяде 200 кебапчета за един час и изпадна в кома

Електронната страница на сръбския "Курир" съобщи, че в град Лесковац по време откриването на прословутата "Рощилиада" Милош Райкович от село Горна Стопаня е изпаднал в безсъзнание.

Причината се оказва сключен облог с местни жители, според които Райкович не можел да изяде няколко килограма кебапчета, без да му стане нищо. Очевидци съобщават за сръбския "Курир", че в рамките на малко повече от един час той действително изял 200 кебапчета, които "полял" обилно с 5 литра шприцер (местна напитка, в която има вино и газирана вода), но най-накрая изгубил съзнание.

ЕС бил приоритет за Сърбия

Нормално е Сърбия да има най-добрите възможни отношения с Русия, но членството в ЕС остава основен приоритет за страната. Това заяви ср...

Трагикомичният инцидент възникнал след като между две семейства от Горна Стопаня възникнал спор за това, дали един от мъжете може да изяде близо 5 килограма кебапчета и да изпие заедно с тях 5 литра шприцер. Даже бил сключен и бас за сумата от 100 евро, предаде КРОСС. Но след като човекът изпаднал в безсъзнание и била повикана линейка, хората, които изгубили баса, решили все пак да го възнаградят и вместо 100 евро, му дали 500.

Както пише сръбския "Курир", по време на откриването на знаменития фестивал са присъствали близо 60 000 души от почти всички балкански страни.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com