Никъде по света не съм виждал по-нагли политици

20800
Никъде по света не съм виждал по-нагли политици
Снимка: БГНЕС

Вдъхнових се. По-долу можете да видите коя ми е музата. Опитах и аз да се изразя така, поетично. Не знаехте ли – Маноил Манев имал издадена стихосбирка! Поне така пише в "Ретро" – няма да казвам изданието към коя медийна група е, сами проверете и се сетете.

За стихосбирката – казва се "Сърцето българско, душата моя". Е няма как да не повярваш в силата на подсъзнанието при този пример. И да не почнеш да мислиш по-усърдно, като прочетеш една литературна критика за този авторски продукт (ТУК): "Подхожда невъздържано, на моменти грубо към метриката на стиха, но за сметка на това ще изсипе върху вас вулкан от чувства и нерви, нежност и злоба, хумор и първична сила".

Ще взема и аз така подходя. Уважаеми, наричащи се управляващи – вие сте позор! Такъв позор сте, че "никАде" в Галактиката никой няма да ви изпревари. Позор сте, защото стигнахте дотам да лъжете така, че зам.-председателят на Европейския парламент да ви каже, ЧЕ ЛЪЖЕТЕ! Същото и на Инструмента на Бога го казаха, при това други евродепутати - за демокрацията в България! Има обаче накъде да се развивате – Лукашенко и Ким Чен Ун още не са ви го казали. Ох, то в цивилизования свят като ти го кажат те, значи нещата са супер – ударихте дъното явно.

Ако искате да го копаете, можете да почнете директно да биете, вместо да лъжете. Я, и това май вече го направихте – поне така ми се струва, като почне в национален ефир да разказва журналист с подути и посинени лица. Истинските журналисти са много опасни, факт – ако не бяха, нямаше да има толкова години зор, систематичен натиск и използване на комбинация от държавна власт и пари, за да завладявате медии и да стигнем до 111 място в света. Защото истинските журналисти показват грозната картинка - не захаросаната и напудрената, която все се мъчат да ни пробутат корпоративните спонсори!

Утре е един от най-светлите дни в българската история – 6 септември. Лично аз вярвам, че и до по-светъл ще стигнем – когато милиционерщината бъде изкоренена от България. По "Света" това масово се е случило – ще стане и у нас. Не вярвате ли, драги стихоплетци на сегашното управление? Проверете и ще разберете – рано или късно!

п.п. И няколко думи към полицаите и жандармеристите. Да, бяхте провокирани и атакувани. НО - какво направихте Вие, за да не се стига до това? Пропусквателни пунктове имаше ли? Камери имаше ли? Как стана така, че дойдоха толкова хора със самоделни взривни вещества накуп? Информация предварително имаше ли? Ако е нямало, защо? Ако е имало - ЗАЩО?! 55 дни не разбрахте, че в 10 палатки се складирали самоделни взривни устройства?!?!?! Не разбрахте кои ще дойдат да безчинстват - та вие ги знаете много добре, те не са някакви пионерчета от днес за утре!

Ще дойде ден и сигурно даже ще е скоро, в който пак ще заговорите за малки заплати, за лоши условия на труд. Вие, които работите в министерството с най-голям бюджет в България. Не това на лекарите, не това на учителите - вашето е с най-голям бюджет и все парите не стигат! Ако още не сте разбрали, че сега е времето да сте граждани, за да може парите да стигат, а не да потъват в нечии джобове, значи наистина каските и фуражките много пречат! Излезте напред сега и дайте своя принос за изчистване на системата - иначе накрая няма да остане кого да респектирате, но няма и да остане кой да плаща данъци, за да имате заплати. Не го ли сторите, не се чудете, че при следващите ви сигурно справедливи протести за заплати и условия на труд, подкрепата от гражданското общество ще е нула!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com