Светлина и време

143906
Снимки: Петя Драгомирова

На 10 януари 2014 г. 19:30 ч. ще бъде открита изложба „Светлина и време. Еко предметност в дизайна“ на студенти и преподаватели от департамент „Дизайн“. Изложбата ще се проведе в Галерия „АртАлея“, “ул. „Уилям Гладстон“ 51А и ще продължи до 20 януари.

Изложбата ще открият доц. д-р Борис Сергинов, доц. д-р Емилия Панайотова, ас. Иво Попов и ас. Биляна Калоянова.

И днес посещението в Националния исторически музей е безплатно

Посещенията в Националния исторически музей ще бъдат безплатни и днес (30 декември). Вратите му са отворени от 9:00 до 17:30 часа. В з...

Експозицията представя на вниманието на софийската общественост дизайн обекти, живопис, графика и проекти, създадени през изминалата 2013 г. от студенти и преподаватели от департамент „Дизайн“, Нов български университет. Представените обекти изследват възможностите за използване на дизайн похватите реди-мейд и ре-дизайн в контекста на съвременните екологични проблеми свързани с изчерпване на ресурсите и замърсяване на околната среда.

Дизайнерите манипулатори на обекти предлагат концептуални решения на проблема като „спасяват“ материали и директно ги превръщат в нови продукти, което е и една от най-мощните тенденции в съвременния дизайн.

"Зимни миражи" – изложба живопис на Иван Русев галeрия "Артур"

Галерия "Артур" има удоволствието да Ви покани на откриване на изложба на Иван Русев на 28.11.2013 г. (четвъртък) от 18.30 ч. &nb...

Освен темата за трансформиране на предметната среда изложбата се фокусира и върху дуалистичната същност на идеите и символите, от една страна непреходни, преминаващи през пространството и епохите, но от друга мимолетни и значими само в конкретен момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт