X
 
 

17-годишна без книжка се "приземи" по таван в реката на Асеновград

16583 3
17-годишна без книжка се "приземи" по таван в реката на Асеновград
Снимка: БГНЕС
Тежка катастрофа на околовръстното шосе на Асеновград се размина по чудо без жертви. Две тийнейджърки - момичета по на 17 г. и 19 г. са се разминали с леки охлузни рани по тялото, след като паднаха с автомобил в река Чая. Шофьорката на "Ауди" не успяла да овладее колата. Тогава автомобилът се насочил към коритото на водоема, скъсал мантинелата, прескочил моста, прелетял около 20 метра и паднал по таван във водата.

Пътният инцидент се случил снощи около 21:00 ч. в района на Животинския пазар в Асеновград. 17-годишната девойка, която е и без свидетелство за управление на моторно превозно средство, не преценила скоростта, с която да влезе в острия завой и не успяла да го вземе. Двете момичета се измъкнали и да потърсили помощ при охранител от съседна сграда, който позвънил на телефон 112. На място били изпратени екипи на Пожарна, Полиция и Спешна помощ.

Двама тийнейджъри загинаха при тежка катастрофа на пътя Варна-Бургас

Около 21,30 часа, снощи, на стария път Варна - Бургас, в местност „Крушките”, е възникнало пътно-транспортно произшествие. ...

На тийнейджърката, предизвикала катастрофата, ще бъде наложено административно наказание. Пробите й за наркотици и алкохол са с отрицателен резултат.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Пикла! А ако беше убила някого??? Къде гледат тези родители???
 • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Незнам кой трябва да носи отговорност точно за този участък от околовръстният път на Асеновград, но мога да кажа че и от двете страни преди моста няма никакви знаци, които да предупреждават водачите за опасността. Ако не се вземат своевременни мерки, нека да не съм лош пророк но ще има по-тежки ситуации. Ако не искаме да даваме жертви по пътищата, всички отговорни институции като "Общини,КАТ виж още ›› и АПИ" трябва да започнат да работят в синхрон.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Значи проблема е само в пътя? А това, че хлапе шофира без документи и е направило катастрофа? Точно такова вчерашно ла*но може утре да кацне на Вашата глава, не дай Бог! Вас това никак ли не Ви безпокои? Безумен народ!...
  : 0 !
Последно в Актуално