X
 
 

Благотворително: Футболен турнир в помощ на Ники от "Горни Воден"

697 0
Благотворително: Футболен турнир в помощ на Ники от "Горни Воден"
Снимка: Facebook/Общински младежки съвет
Благотворителен турнир по мини футбол в помощ на Николай Иванов, страдащ от онкологично заболяване, ще се проведе в Асеновград. Идеята е да бъдат събрани средства, с които да се подпомогне лечението на асеновградчанина. От години той се лекува в Испания, а парите, необходими за терапията му, надвишават десетки хиляди левове.

Благотворителният турнир ще се проведе в събота на 26.10.19 г. от 10:00 ч. на футболно игрище „Арена Шипка”. "В каузата може да се включи всеки, който има желание, възможност и добро сърце", казват организаторите. За целта е достатъчно само да сформира отбор и да го запише с обаждане на телефонен номер 089 439 41 41 или 0899 172 778. Таксата за участие е в размер на 50 лева за отбор, които също отиват за благотворителната цел. Програмата за футболния турнир ще бъде изготвена, след като се уточни точният брой на екипите. Това ще се случи по време на техническата конференция, която ще се състои в деня на провеждане на събитието - от 09:30 ч. на „Арена Шипка”.

Варна организира футболен турнир в памет на митрополит Кирил

Футболен турнир под надслов „От деца за деца” в памет на митрополит Кирил се провежда в Двореца на културата и спорта във В...

Турнирът няма как да остане и без награди за победителите. Отборите, успели да достигнат 1-во, 2-ро и 3-то място в крайното класиране, ще получат купи, както и финансово стимулиране. Тимът, станал шампион ще бъде награден със сумата от 300 лева. Отборът, класирал се втори, ще получи 200 лева, а заслужилият третото място - 100 лева. Първенците сами решават дали да дарят наградата си за каузата в помощ на Ники от "Горни Воден". Организатори на събитието са Общински младежки съвет-Асеновград, екипът на игрище "Арена Шипка“ и общината.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално