Събират номинации за най-значимите доброволчески акции през 2017 г.

1694
Събират номинации за най-значимите доброволчески акции през 2017 г.
Снимка: Actualno.com

Търсят най-интересните доброволчески акции на 2017 г. в Асеновград. Четвъртите годишни номинации „Донка Пашкова” за инициатива, реализирана с доброволци на територията на асеновградска община, ще се проведат по повод Световния ден на доброволеца - 5-ти декември.

В традиционния конкурс могат да участват всички организации и групи, които са осъществили такава акция, без значение от целта й, източниците на финансиране и брой и възраст на участниците.

Транспортна фирма осъди АПИ заради пътен инцидент

Смолянска транспортна фирма осъди Агенция „Пътна инфраструктура“ да заплати обезщетение за повреда на автобус. Щетата е при...

Представените инициативи ще бъдат оценени от жури, като сред основните критерии е силата на значението на каузата за обществото. На победителите ще бъде връчен приз „Донка Пашкова”– на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила голяма част от живота и дейността си на общността.

Грамоти ще получат всички номинации в конкурса. Всеки свободно може да номинира доброволчески и благотворителни акции, реализирани в периода от последния месец на 2016 г. до декември тази година. За целта следва да бъде попълнен специално подготвеният формуляр.

Идеята на конкурса е да се популяризират доброволческите инициативи на територията на община Асеновград, както и да се стимулира доброволчеството, като цяло.

Номинации могат да се подават до 30.11.17 г. /четвъртък/ на e-mail: gbph@abv.bg. Наградите ще бъдат обявени и връчени на победителите по време на публична церемония в Градска библиотека „Паисий Хилендарски” през следващия месец, на която акциите ще бъдат представени подробно пред асеновградчани.

26 семейства от Асеновград търсят своите детегледачи

Точно 26 са молбите, подадени в Бюро по труда-Асеновград от семейства, пожелали да участват в проекта „Родители в заетост”,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com