Левски уреди Меси, чака и Галин Иванов

10811
Левски уреди Меси, чака и Галин Иванов

Левски е на път да осъществи четвърти трансфер. Вчера "сините" постигнаха принципна договорка за привличането на Радослав Димитров-Меси, съобщава вестник "Тема Спорт".

Националът не попадаше в плановете на Милен Радуканов за новия сезон и затова бе освободен от Славия. Димитров е провел разговори със спортния директор на Левски Георги Иванов. Двамата са уточнили всичко около негов контракт с тима от „Герена". Димитров е поискал отсрочка до понеделник. Ако не получи оферта от чужби­на, то той ще премине медицински прегледи и ще парафира с отбора.

Новият треньор на Левски: Днес направихме една добра тренировка

Треньорът на Левски Пепе Мурсия очаквано остана доволен от странната контрола с дублиращия отбор, спечелен от титулярите с 5:0. "Може ...

Радослав Димитров е роден на 12 август 1988 година, висок е 175 сантиметра. Може да играе като десен бек и десен халф. Започва кариерата си в Литекс, преотстъпван е на Монтана и Спортист Сво­ге. От 2010 година е неизменно в Славия. През този период той записа 114 двубоя с белия екип, отбеляза 2 гола.

На "Герена" Радослав Димитров може да се събере с друг освободен от Славия - Галин Иванов. Дясното крило също разтрогна с "белите”. Иванов също има принципна договорка със "сините" и ако не се разбере с чуждестранен клуб, ще облече синята фланелка.

Все още неясно е бъдещето на Владимир Гаджев. Договорът на национала със "сините” изтича на 30 юни. Неговото желание е да продължи кариерата си в чужбина. Гаджев обаче все още не е получил предложение, което да го удовлетворява. Ако до десетина дни не пристигне оферта, която да отговаря на изискванията му, нищо чудно той да облече пак синята фланелка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ