Ло лансира звездите на Саут Чайна в ЦСКА

11692
Ло лансира звездите на Саут Чайна в ЦСКА

Милиардерът от Хонконг Стивън Ло е готов да доведе двамата най-добри футболисти на хонконгския шампион Саут Чайна в ЦСКА. Това стана ясно след срещата на феновете с ръководството на клуба, информира "Стандарт".

Милиардерът спонсорира от 8 години отбора, но обяви, че го зарязва това лято, тъй като мести бизнеса си у нас. Разбира се, Стойчо Младенов и щабът му трябва да преценят дали се нуждаят от услугите на някой от асовете на Саут чайна.

Милиардерът Стивън Ло дойде на "Армията"

Азиатският милиардер Стивън Ло се видя с главния акционер на ЦСКА Александър Томов. Срещата между двамата бе на стадион „Българск...

В състава на хонконгския хегемон личат няколко интересни чужденци. Единият е Винсент Вейл, холандски халф, изкарал два сезона в Ливърпул. Трябва да се отбележи, че 23-годишният футболист няма записана минута за вицешампионите на Англия. Иначе холандецът може да се похвали с мачове за младежките отбори на родината си. В Саут Чайна се подвизават и нелоши бразилци.

В същото време стана ясно, че ЦСКА няма да връща Спас Делев и Иван Бандаловски. Нападателят и десният бек са свободни агенти. Никой на "Армията" не иска да чуе за Спас, а публиката го освирква, откакто избяга от "Армията" миналото лято. Феновете харесват Бандата, но явно ръководството е на друго мнение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ