Мъри няма да пише нова "синя" приказка

5886
Мъри няма да пише нова "синя" приказка
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов няма да води Левски от лятото. Специалистът отряза "сините" заради желанието си да продължи работа в Ботев (Пловдив). Той е уведомил за решението си бъдещия спортен директор Георги Иванов-Гонзо, който продължава да търси треньор за любимия си отбор.

Столът на Стоилов бе силно разклатен тази пролет заради слаби игри и резултати и последвалото негодувание от голяма част от запалянковците. Стигна се дори дотам Мъри да подаде оставка в деня на реванша за купата с Левски. По-късно тя очаквано не бе приета от собственика Цветан Василев. По това време Георги Иванов е бил сигурен, че Стоилов ще е новият треньор на "сините" от лятото.

Междувременно обаче Ботев се стабилизира в "А" група и се класира за финал за купата, което доведе до ентусиазъм у феновете на тима. Освен това в клуба настъпиха промени, за президент бе назначен Иван Джиджев, който изключително държи Станимир Стоилов да остане на треньорския пост, тъй като знае как да развие отбора, а не без значение са и идеите му за детско-юношеската школа на Ботев.

В същото време офертата на Левски относно перспектива са твърде неясни и мъгливи. На "Герена" не се знае дали ще има стабилно финансиране и дали организацията ще бъде подобрена. Някои събития с играчите, разделението на българи и чужденци не се харесват на Стоилов. Футболистите на Левски често се бият на тренировки и в съблекалнята, като в последните един-два месеца това вече не се счита за извънредно събитие на "Герена". Поради тези обстоятелства Мъри онзи ден вече окончателно е казал "да" на Цветан Василев за продължаване на съвместното сътрудничество и "не" на Левски за предложението за завръщане при "сините", пише "Тема Спорт".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com