Официално: Ботев (Пловдив) взе вратар от Левски

10657
Официално: Ботев (Пловдив) взе вратар от Левски
Снимка: botevplovdiv.bg

Ботев Пловдив привлече вратаря Михаил Иванов, съобщи официалният сайт на клуба. 24-годишният страж подписа договор с "жълто-черните" за следващите два сезона. Вратарят ще направи своя неофициален дебют още днешния следобед, когато ще пази за младежката формация на клуба до 21 години в контролата с Асеновец.

Иванов беше радостен, след като трансферът се осъществи. Той сподели своите очаквания и амбиции за престоя си в клуба.

Звездата на Ботев (Пловдив): Напускам - клубът фалира

Най-скъпоплатеният футболист в "А" група Юнес Хамза е решил да напусне Ботев (Пловдив). Тунизиецът е разтревожен местоположението на со...

„Радвам се, че идвам в клуб като Ботев. Труден момент персонално за мен, тъй като една година не съм играл и се чувствах леко ненужен на „Герена“. Труден момент и за Ботев, с всички спекулации в последните седмици. Радвам се, че дойдох тук и си подадохме ръка един на друг и се надявам в трудни моменти като този да излезем заедно. Амбициите ми са да направя колкото се може повече мачове и да допусна колкото се може по-малко голове. Имаше още 3-4 отбора от България, които ми се обадиха и бяха заинтересовани от мен, но мисля, че Ботев е най-правилното решение. Бил съм в Италия, играл съм в отбор с многобройна публика. Имах и късмета да наблюдавам един мач на Ботев с Либертас, няма нищо по-хубаво от това да играеш пред хиляди зрители. Явно ми е писано да съм ботевист – първо в Ботев (Враца), сега и в Ботев (Пловдив)“ - каза Иванов пред официалния сайт на клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ