Славия с нов шанс на "Герена", Левски остана без защита

6180
Славия с нов шанс на "Герена", Левски остана без защита
Снимка: Oфициален сайт на Левски

Пелето се контузи, Белаид е наказан, а Даниел Димов извън състава. Треньорът на Левски Антони Здравков е на тръни за мача със Славия. Двубоят е в събота от 16:15 часа на стадион "Георги Аспарухов". Причината е, че той остана почти без бранители за първия пролетен сблъсък. Както е известно, Аймен Белаид ще трябва да изтърпява наказание, което си заслужи с екипа на Локомотив Пловдив през есента. Даниел Димов пък бе изваден от първия състав. А с травма е капитанът Станислав Ангелов. Пелето не тренира вчера и това постави в "шах" Здравков. Едва утре ще стане ясно дали той ще е на линия за сблъсъка. Засега сините остават само с Павел Чмовш в центъра на отбраната. Ако Ангелов не се възстанови, то най-вероятно партньор на чеха ще е Пламен Димов.

Аут за двубоя с белите в събота е и Дъстли Мулдер. Холандецът също е наказан заради натрупани картони. Вместо него като десен бек ще излезе новото попълнение Пламен Крумов.

Добрата новина за треньорския щаб е, че Владимир Гаджев и Мирослав Иванов вече тренират с основната група. Халфовете имаха проблеми в последните дни, но ще са на линия за мача със Славия.

С контузия е Горан Блажевич. Хърватският вратар е с травма в глезена. Ако той не се възстанови, то в групата може да попадне Михаил Иванов. Последният не бе взет на подготвителните лагери, но не си намери нов клуб и остана на "Герена" и за пролетния полусезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ