3 нови книги от български автори, които да не пропускате

11143
3 нови книги от български автори, които да не пропускате
Снимка: Ozone.bg

Започваме 2023 с нови книжни предложения от български автори, които със сигурност ще ви впечатлят и ще заемат достойно място в домашната ви библиотека. Става въпрос за "Хапки щастие" (Славена Вътова), "По пътя към мечтите" (Иво Христов) и "50 невероятни места в България" (Слави Панайотов). И трите издания могат лесно да бъдат закупени от ozone.bg.

"Хапки щастие" от Славена Вътова


"Хапки щастие" е нещо повече от книга с рецепти. В нея Славена Вътова споделя съвети за пълноценен живот, с които цели да мотивира читателите да се приближат към по-добрата версия на себе си.

Печени фалафели, мароканска леща, разядка с карфиол и чесън – това са само част от любимите рецепти на инфлуенсърката, които читателите ще открият в "Хапки щастие". За всяка рецепта е посочено време за приготвяне и към нея са поместени пълноцветни снимки на необходимите продукти и готовото ястие. Към рецептите и тренировките читателите ще открият и QR-кодове, които водят към видеа с повече информация.

"Kaктo може би всяка жена, съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начинът ми на живот. В тази книга споделям любими мои рецепти и навици, които изградих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си."

Поръчайте ТУК.

"По пътя към мечтите" от Иво Христов


"По пътя към мечтите" е новата книга на писателя Иво Христов, когото медиите определят като "българския Стивън Кинг". Това е книга с мисия – издателство "Оз books" дарява приходите от продажбата на романа за лечението на младия писател. Иво Христов получава диагноза "неврофиброматоза – тип 2", когато е на 12 години, и оттогава води непрестанна борба с болестта. През последните години писателят претърпява 14 операции, но не спира да твори и зад гърба си вече има десет издадени книги. "По пътя към мечтите" е най-новият му роман, с който ще отведе читателите на пътешествие в търсене на щастието. Сюжетът на романа разкрива историята на млад и влюбен писател, който мечтае да издаде първата си стихосбирка. Антон е поет. Или поне толкова му се иска да бъде, че превръща лошото момче на руската поезия Сергей Есенин в свой Бог. И подобно на кумира си търси вдъхновение и утеха в жените и алкохола.

Поръчайте ТУК

"50 невероятни места в България" от Слави Панайотов


С "50 невероятни места в България" Слави Панайотов ще отведе читателите на вълнуващо пътешествие към по-малко познати, но приказни локации в нашата родина. В новата си книга той споделя лични и забавни истории, много факти, съвети, легенди, но не забравя да включи и известна доза мистицизъм.

Слави Панайотов е един от най-успешните български влогъри. Неговият YouTube канал – THE CLASHERS – вече има над 1.25 млн. последователи. През последните години той споделя видеа от своите приключенски пътешествия по света и у нас и разказва на аудиторията си всичко, което е научил. Голяма страст в живота на автора е откриването на непознати места и разучаването на тяхната история. "50 невероятни места в България" е петата му книга, която излезе на пазара с логото на "Оз books".

Поръчайте ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com