"Моето приключение в дивото" - 1800 км по Тихоокеанския хребетен път

38442
"Моето приключение в дивото" - 1800 км по Тихоокеанския хребетен път
Снимка: Вакон

"Моето приключение в дивото", една пълна с обрати, разтърсваща и до болка искрена изповед на жена, изгубила всичко и открила себе си сред дивата природа на Америка.  

От пустинята Мохаве, където дори на слънцето му е горещо, Черил Стрейд прави първите крачки към приключението на живота си – 1800-километров преход по Тихоокеанския хребетен път.

"Наръчник за оцеляване в живота" - подгответе се за своето собствено велико приключение!

 След феноменалния успех на автобиографията „Кал, пот и сълзи“ и „Оцеляване в дивата природа: най-добрият наръчн...

Три месеца сама, изложена на непоносими горещини и силни снеговалежи, изправена пред жестоката красота на планината и самотата на горските пътеки.

Когато Черил е на двайсет и две години, майка й умира и семейството й постепенно се разпада. Скоро след това и с брака й е свършено. Така, изгубила всичко, тя се изправя пред последното предизвикателство, което животът й изпраща – да открие себе си, да пръсне в пустошта парченцата от собствения си живот и да ги събере наново. Черил взима най-безразсъдното решение в живота си – да извърви Тихоокеанския хребетен път. И това се оказва най-мъдрото нещо, което някога е правила.

Нарамила огромната си раница с прозвище Чудовище, Черил се отправя на най-лудото и диво приключение с неизвестен край. Решението й е импулсивно, но тя няма какво да губи.

Истината е, че никой не тръгва на поход по Тихоокеанския хребетен път неподготвен. Никой, освен Черил. И почти никой не се отправя на подобен поход сам. Освен Черил. И за никого от хората, поели на същата мисия, ТХП (както е по-известен маршрутът) не е „просто идея, неясна и загадъчна, чудновата и многообещаваща“. Освен за Черил.

"Речни чудовища" от Джереми Уейд: История за обсебеност, приключения и много големи риби

Това е истински разказ за създания с митологичен статус, много от които с репутация на човекоядци и канибали. Истории за африкански шам...

Щатите Калифорния, Вашингтон и Орегон ще са домът на скитницата Черил за цели три месеца. По пътя си тя ще срещне гърмящи змии, черни мечки и койоти, ще е сама в компанията на сърни, елени и приказно красиви птици.

Разказът й е увлекателен, изпълнен с топлота и чувство за хумор. История, която ни показва страховете, болката и радостите на една млада жена и огромното й желание да продължава, да не спира да върви, за да излекува душата си. Само сега издателство „Вакон” ви дава възможност да закупите тази изключителна книга с 10% отстъпка и безплатна доставка за цялата страна.

Черил Стрейд е автор на мемоара „Моето приключение в дивото“, бестселър номер 1 на „Ню Йорк Таймс“ в продължение на седем последователни седмици през 2012 г., на сборника с писма от и до читатели „Малки красиви неща“ и на романа „Факла“. „Моето приключение в дивото“ е първото произведение, което Опра Уинфри избира да представи през 2012 г. в своя възобновен клуб за книги. Сред многото отличия, които Черил Стрейд получава за „Моето приключение в дивото“, са „Откритие на годината“ на „Барнс енд Ноубъл“ (2013), „Книга на Орегон“ (2013), награда от Асоциацията на книготърговците от Тихоокеанския северозапад (2013), както и награда от Асоциацията на книготърговците от Средния запад (2012). Книгите на Черил Стрейд са преведени на повече от трийсет езика. Има магистърска степен по творческо писане от университета в Сиракуза и бакалавърска степен от университета в Минесота. Черил Стрейд живее в Портланд, Орегон, със съпруга си и двете им деца.

 

Време е за щастие!

Днес е Световния ден на щастието. Ето защо, ние от Actualno.com, искаме да направим един от вас още по-щастлив, като му доставим малко ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги