В Добрич ще се проведат Дни на руската култура

41700
В Добрич ще се проведат Дни на руската култура

В Добрич ще се проведат Дни на руската култура. Събитието ще се проведе от 22 до 25 юли, съобщиха от пресцентъра на общината. Те се организират от Община град Добрич и Общество за сътрудничество с балканските страни – Русия.

Програмата включва: откриване на изложба на руски художници от 16.30 часа в Художествена галерия, концерт на Марлена Мош - певица и поетеса, която издирва древни арменски мелодии и ги изпълнява в духа на автентичните национални традиции, лауреат на многобройни престижни фолклорни конкурси и фестивали, член на Московското музикално общество и на Съюза на писателите на Русия /24 юли, 18.30 часа в Огледална зала „Нели Божкова”/ и концерт на Творчески състав „Ноктюрно” /25 юли в 18.00 часа в Градски парк „Св. Георги”/.

До края на август ще бъде изградена новата фабрика за преработка на рапани в Каварна

До края на август трябва да е завършена фабриката за преработка на рапани, която се изгражда в Каварна, съобщи кметът на общината Цонко...

Пресконференцията за форума ще се състои на 21 юли от 14.00 часа в Бизнес залата на Община град Добрич. На нея ще присъстват г-жа Камелия Койчева – заместник-кмет на Община град Добрич, г-н Андрей Галкин – председател на Общество за сътрудничество с балканските страни – Русия, участници във форума и журналисти от Русия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com