Слънчево, но ветровито

13481
Слънчево, но ветровито

Днес от запад на изток облачността бързо ще намалее до предимно слънчево време. До обяд в източните райони все още ще е облачно и на места ще превалява. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина и силен запад, северозападен вятър, който към края на деня ще отслабне. Ще бъде по-хладно - сутринта във високите котловини минималните температури ще са между 7 и 10°, в останалите райони 10°-15°. Максималните температури в повечето места ще са между 18 и 23°.

По Черноморието ще духа умерен до силен северозападен вятър. По-значителна облачност на места с превалявания ще има през първата половина на деня. Максимални температури около 20°-22°, температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението ще е 1- 3 бала.
Над планините ще преобладава слънчево време. Повече облаци ще има преди обяд над източните райони. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 14°, на 2000 метра около 6°.

Максималните температури за деня ще са предимно между 24° и 29°

Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над Западна България, където ще превали. След пладне обла...

В четвъртък и петък ще е предимно слънчево, но ще има временни увеличения на облачността, по-значителни през нощта срещу петък, когато на отделни места е възможно и слабо да превали, а вятърът от северозапад временно ще се усили. Първия ден сутринта ще е доста хладно, но през деня температурите ще се повишат; втория ден - сутрешните температури ще са по-високи, а дневните - по-ниски. В събота ще е предимно слънчево.

Атмосферното налягане ще се повишава, но ще е по-ниско от средното за месеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com