Спират временно влаковете между гарите Ловеч и Троян

8873
Спират временно влаковете между гарите Ловеч и Троян

До 9-и февруари 2013 г. ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Ловеч и Троян, съобщиха от БДЖ.

Това налага промени в транспортната схема за движение на всички пътнически композиции, които преминават през този участък. Причините за временното прекъсване на влаковото движение са ремонтни дейности, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" извършва по железния път в участъка между гарите Ловеч и Троян.

До приключване на ремонтните дейности всички влакове, които по редовното си разписание заминават от Троян или пътуват до Троян, ще тръгват от Ловеч или ще се движат само до Ловеч. В участъка между гарите Ловеч и Троян клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще бъдат превозвани с автобуси.

Информация за разписанията на автобусите, които пътуват в участъка на извършвания ремонт е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

Редактор: Е. Гигова

Разписанието на БДЖ разгневи хората

Заради новото разписание на БДЖ, което доведе до спиране на пет ключови влака от Перник, се стигна до протести и блокиране на движениет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com