Уволнената пияна учителка направила опит за самоубийство

14687
Уволнената пияна учителка направила опит за самоубийство

Учителката Илияна Иванова, която влезе пияна в час и танцува пред учениците и колегите си, най-вероятно е направила опит за самоубийство. Тя се нагълтала с голямо количество медикаменти и алкохол, откарана е в токсилогията на “Пирогов” с опасност за живота. Информацията потвърдиха от болницата, без обаче да се ангажират дали става дума за самоубийство.

Учителката е била намерена сутринта в безпомощно състояние. Извикана е линейка на "Бърза помощ" и е настанена в токсилогията в болницата, където е под постоянно лекарско наблюдени, предаде БЛИЦ. Иванова е откарана в болницата рано сутринта на 18 декември, а сигналът най-вероятно е бил подаден от децата й.

Учителка с над 2 промила алкохол вилня в клас

Учителка от столичното 130-о СОУ "Стефан Караджа" буйствала в клас и нарушила обществения ред след употреба на алкохол. 45-годишната пр...

Самата Иванова, която преподаваше в столичното 130-то училище, сподели преди дни във “Всяка неделя”, че била пред самоубийство след скандала.

"Като се случи всичко това, преживях ужасно тежък срив. Знаех, че всички ще говорят само за това и ще ми се подиграват. Знаех, че заради мен ще страдат и децата ми, а не исках да страдат. И затова си мислех просто да отида и да се хвърля отнякъде си. Но реших все пак първо да мина през психодиспансера", призна учителката.

Тя беше уволнена заради това, че идва на работа в нетрезво състояние. Синдикатът на учителите обаче се застъпи за нея и ако оживее, тя има шанс да се върне отново като преподавател.

Редактор: Д. Симова

Уволняват пияната учителка

Договорът на учителката от столичното 130-то училище, която на 10 декември отиде на работа в нетрезво състояние, ще бъде прекратен, съо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com