Временно прекъсват движението на някои влакове в участъка между гарите Радомир и Земен

9713
Временно прекъсват движението на някои влакове в участъка между гарите Радомир и Земен

По технологични причини, ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Радомир и Земен в интервала от 08:30 часа до 15:40 часа на 12, 13 и 15 септември. Това съобщиха от пресцентъра на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД. Ще бъде променен графикът на един бърз и пет крайградски пътнически влака, които пътуват от София за Кюстендил, между Радомир и Кюстендил, както и между Перник и Кюстендил.

Поради прекъсването на влаковото движение в участъка между гарите Радомир и Земен сутрешният бърз влак от София за Кюстендил ще се движи до гара Радомир. Три крайградски пътнически влака, които пътуват между Радомир и Кюстендил, ще се движат само между Земен и Кюстендил. Други два крайградски пътнически влака, които пътуват от Перник за Кюстендил и от Кюстендил за Перник, ще се движат от Перник до Радомир и съответно от Кюстендил до Земен.

Кръстев: БДЖ няма да фалира, дочувам за интерес от Китай

Изпълнителният директор на БДЖ Християн Кръстев заяви в ефира на БНТ, че компанията няма да фалира, предаде Стандарт нюз. "На този ет...

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците от посочените влакове в участъка между гарите Радомир и Земен.

След превозването на пътниците с автобуси, те ще имат възможност да продължат своето пътуване с железопътен транспорт чрез осигурените от националния железопътен превозвач един допълнителен бърз влак от Земен за Кюстендил и два допълнителни крайградски пътнически влака от Радомир за Перник и от Земен за Кюстендил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com