Бареков е новият Жорж Ганчев и ще свърши като него

23668
Бареков е новият Жорж Ганчев и ще свърши като него
Снимка: БГНЕС

„Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват от къде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания". Това коментира водачът на евролистата на "Атака" Волен Сидеров в Пазарджик, имайки предвид „България без цензура", върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци.

Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. „Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лв., за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже: „Бареков препълни зала", коментира Сидеров. „Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него", заключи Сидеров.

Ако правителството беше предаване, с този рейтинг досега да е свалено от ефир

Ако правителството беше предаване, с този рейтиг досега да е свалено от ефир. БСП, ДПС и „Атака“ имат едва 12% доверие на г...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com