X
 
 

Ходи с пищов на кръста. Как си го представяте, че ще промени нещо?

11540 14
photo of Ходи с пищов на кръста. Как си го представяте, че ще промени нещо?
Снимка: БГНЕС

"Човекът е завършил полицейска школа и ходи с пищов на кръста. Как си го представяте, че ще промени нещо? Напротив!" Това каза лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в коментар за избора на главен прокурор в лицето на Иван Гешев. Какво още каза Дончева може да видите в статията ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 8 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Един приятел направил 10ка на най долните и предателски политици на база събиране на инфо за техни действия. Сега той счита , че actualno е доста пропаднал форум и не иска да се занимава тук. Ами да негово право. Ами аз пък мисля , че всичко е Пропаднало в Р.България така , че дали ще е actualno или нешо подобно е без значение. Работата е там , че с Кликата*89 НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПО РАЗЛИЧНО.
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Разбрахте ли всички и вие специално драганова. С Кликата*89 България и Народа/ Член*5/ си ОТИВАТ към Небитието. Ама дончева ли , манолова ли , борисов ли , кънев ли , кунева ли ? Разлика само в мутри , полове , години и различна степен на ЗЛОДЕЯНИЯ. Аз знам , че това е и вашата цел.
  : 2 !
 • Октомври 7 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  А , относно Президента какво нешо иска иначе противният трол на герб драганова ? Ами след тази крайно ощетяваща Народа сделка с Михаля/ ф*16/ той трябваше да обяви Извънредно положение и да свали това успешно за КОРПОРАЦИЯТА / партийно*лични/ интереси. Но , не го направи , зашото май приказката за хърбела и щъркела. Иначе Нищото класик си продължава.
 • Октомври 6 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Да благодарим на трола на герб м. драганова от фейсбук. за това , че ни припомня какво нещо е тази дончева . Както и за точното определение , но има ли поне един от герб дето да е извън това опрделение на драганова за дончева ? АМИ ТВЪРДЕ НЕ разбира се. Успешното правителство със силно отрицателен демографски баланс , сделка ПЛАТИ МРД , ПОЛУЧИ СЛЕД /100/ ГОДИНИ. Измислената приказака за някаква чу виж още ›› ма В ПОЛЗА НА КОРПОРАЦИЯТА РАЗБИРА СЕ.
 • Октомври 6.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  КОРПОРАЦИЯТА , КОЯТО борисов бойко , всички дУпетати от герб , общински съветници , ес/дУпетати , правителство. ВСИЧКИТЕ те ОТ ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ИНТЕРЕСИТЕ НА КОРПОРАЦИЯТА , дпс , и Кланово/лични Интереси. Те и другите са такива , но сега преяждат герб , там патриотите/ така се определят ?/ , онези десните , бсп ВСИЧКИ. , но сега са герб.
  : 3 !
 • Октомври 6.2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  А , единствените ползи от ес за Р.България се състой в това , че направи борисово/бойковата група приказно богати и до тук. А от нато и това НЯМАМЕ. Освен една обезличена и паркетна армия.
  : 3 !
 • Архивите на ДС проговарят!!!!! 5 Архивите на ДС проговарят!!!!! преди 2 седмици Профил на трол?
  Koгaтo пopacнaлa и тpъгнaлa нa yчилищe, диpeĸтopът изпoлзвaл Taтянa Дoнчeвa ĸaтo дoнocниĸ. Tя билa чoвeĸът, ĸoйтo мy дoĸлaдвaл ĸaĸви ги въpшaт cъyчeницитe й.Упсьььь...това морално ли е???
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Ей пък вие, ами щом е Гестапо, да не искате да ходи със Свещения Кръст и с икона на Света Богородица !
 • ГешеФтура 3 ГешеФтура преди 2 седмици Профил на трол?
  Спомнете си кой предложи ипрокара закона "Ванко-1"...моралния стожер на адвакатурата-дрУгАркАта Дончева!!!!
 • Неомъжена,незадоволена и тишина в спалнята!!!! 3.1 Неомъжена,незадоволена и тишина в спалнята!!!! преди 2 седмици Профил на трол?
  Като адвокат защитава интересите на Мултигруп, както и на редица други корпорации, застрахователни компании и партии.
  : 1 !
 • Пикаещият в шадравани-вожд от племето на Плевенските ирокези знаещи само три букви от азбуката ни/АБВ/ 2 Пикаещият в шадравани-вожд от племето на Плевенските ирокези знаещи само три букви от азбуката ни/АБВ/ преди 2 седмици Профил на трол?
  Упсьььь....Тишина в спалнята...
 • Пешо Битълса 2.1 Пешо Битълса преди 2 седмици Профил на трол?
  Хи...хи...хи...малко пикантерия:Мaйĸaтa нa Taтянa Дoнчeва cпoдeли, чe дъщеря ѝ пpoгoвopилa дocтa ĸъcнo. B нaчaлoтo ĸaзвaлa caмo „ъ-ъ-ъ”, нo дyми зaпoчнaлa дa пpoизнacя eдвa cлeд ĸaтo нaвъpшилa двe гoдини.
  : 1 !
 • Пешо Битълса 2.2 Пешо Битълса преди 2 седмици Профил на трол?
  ...Дpyгoтo, ĸoeтo cтaнa яcнo oт oтĸpoвeниятa нa мaйĸaтa нa Taтянa Дoнчeвa e, чe винaги e билa cyeтнa и e пpeĸaлявaлa c дpexитe. Koгaтo зaминaлa зa Coфия, Taтянa Дoнчeвa гoтвeлa пpeдимнo ĸoпpивeнa ĸaшa, пълнeни чyшĸи cъc cиpeнe и чyшĸи c дoмaтeн coc.
  : 0 !
 • А бе тая не беше ли адвокат на Мултигрип,ДПС и так дале.... 1 А бе тая не беше ли адвокат на Мултигрип,ДПС и так дале.... преди 2 седмици Профил на трол?
  Упсьььь...Танюшка Дръдончева пак се разпищьоли полугола с пищов на кръста в ефира на Бин Ти ВИ...
Нагоре