X
 
 

Съпругата и лелята на убиеца на Виктория говориха пред медиите

16460 10
Съпругата и лелята на убиеца на Виктория говориха пред медиите
Снимка: Facebook профил
Лелята на задържания в Германия Северин Красимиров, заподозрян в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе, разказа пред медии, че го е чула да говори по телефона с майка си, на която е признал, че е изнасилил жена и затова заминава при нея в Германия.

Младата жена, с която живеел на семейни начала, пък разказа, че в събота - деня на убийството, го е видяла с кръв по дънките, но той й е обяснил, че се е сбил с момче. Тя не му е задавала повече въпроси, защото се е уплашила от кръвта. Разказа, че по него е нямало драскотини или други видими наранявания.

Заподозреният за убийството на Виктория още не е разпитван, призна вътрешният министър

Вътрешният министър Младен Маринов разкри, че заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров все още...

Северин Красимиров не обяснил на приятелката си защо заминава за Германия, само казал, че трябва да отиде, а впоследствие да вземе и нея. Младата жена на няколко пъти отрече да е знаела, че той е извършил убийство като за смъртта на телевизионната водеща разбрала от новините. Не е видяла и чужди вещи в него, предава "Дневник".

Приятелката на заподозрения добави, че в нощта преди убийството Красимиров е бил на рожден ден с приятели, които тя не познава. Не вярва той сам да е извършил престъплението като смята, че тези му приятели може би са му помогнали.

Тя се е чула с партньора си за последно малко преди той да стигне в Германия.

Двете жени говориха пред медиите, помолени от съседи, които се опасяват от саморазправа в квартала.

Actualno.com

Етикети:

 • Нещо,а? 8 Нещо,а? преди 1 година Профил на трол?
  Бившият съдия от Софийския градски съд Румяна Ченалова, която е и едно от действащите лица в гръмналия в “Биволъ” скандал “двете каки”, се ce усъмни във фактите, изнесени за арестувания в Германия Селяйдин. Ето какво написа бившата съдийка във фейсбук профила си: Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи: 1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 к виж още ›› г 2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва (според Маринов), но пък престъплението е спонтанно (според Цацаров). Така чакал до обяд. 3. Виктория Маринова била с приятелки до 12 ч. 4. За времето от 12 до 12,11 ч (записи на тичащия Северин) той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, дааже и дреха на жертвата (като в сериал за сериен убиец)? 5. Със скорост на спринтьор , скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението.Алкохола въобще не му пречил, щото бил боксьор. 6. Пристигайки в къщата, решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10 годишен може и да не е сигурно. 7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Както се вижда бягащият от записа ...е от 10.06.2018г.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Цялата тази история ,нещо много намирисва.Намериха си изкупителна жертва,само и само да си измият ръцете и успокоят общественото мнение.Нещо много им куца работата.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  браво! поне сега в Германия той ще каже кой им е поръчал този ужас, ако има свястна преводачка!!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  а кои са птиятелите? Това са вицове!!!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  къде ги продават тези билети за Хамбург за самолета? Всеки час ли ма от Русе за Хамбург линия
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  къде ги продават тези билети за Хамбург? дане би да има всеки час от Русе самолети за Хамбург,че ей така да идеш и да си купиш. Алоооо!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Чист мангал!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ми ако каже че са му поръчали и платилк за това и вземе да посочи някой каквл става тогава ...лесно миже да го подучи някой зайнтересован....иначе си е мангалска работа ,мангалете са доведени до тези деяния от властта да ги интегрирала...смях,смях...
  : 3 !
 • Циганска работа 1.2 Циганска работа преди 1 година Профил на трол?
  Който се смее последен, се смее най-добре! Накрая ще излезе, че и разследването е циганска работа, след като "хора от квартала" са подали сигнала. Вероятно някой дето му има "зъб" на този. И онези се хванали, като удавник за сламка. И изведнъж се разприказва "печалния съпруг" на жертвата, за да каже "БРАВО" на "компетентните органи" и служби /по Ба виж още ›› це/. Много съмнително, а се сещам за един случай във Варна с Влади Ковачки и прочие и прочие, ама нали са професионалисти, както отбеляза от трибуната на НС - Цв.Цв.
  : 5 !
Нагоре
Последно в Актуално