Бианка Панова в името на голямата цел - зад кадър

14030
Бианка Панова в името на голямата цел - зад кадър

Бианка Панова е от плеядата „Златни момичета” на  българската художествена гимнастика. Абсолютна световна и европейска шампионка, носител на Гинес рекорд за най-голям брой максимални оценки. Тя оставя незабравима следа в световната гимнастика със сложност, стил и одухотвореност на съчетанията си.

Една от най-обичаните спортни икони на 80-те години се оттегля с горчивина и обида от гимнастиката и напуска България, за да търси своето щастие и реализация извън нея. Като национален треньор на три различни държави, интернационален съдия и хореограф, Бианка посреща ударите на живота  с вдигната глава и се бори срещу общоприетите норми. Достойно защитава Любовта си – една забранена любов по онова време.

Страстна одисея в думи и илюстрации

"Искам да се науча", заявява разказвачката на загадъчния си любовник в началото на тази книга. Обучението й продължава петдесет нощи, к...

С тази книга тя прави опит да анализира спорта във времето на социализма, без да влага политически оттенък, да покаже изграждането и промяната в психиката на Шампиона, личностното му съзряване и правото му на избор. Тук са и прашните тренировъчни зали, еуфорията и емоциите на  световни подиуми, задкулисните игри и душевните терзания  в търсенето на смисъла на успеха.

Премиерата на книгата ще се състои на 16 януари от 18.30 ч. в клуб Студио 5.

Цена 15 лв.

Операция "Маратон" - Истината за кражбата на Паисиевата история от ДС

Новото разследване на Христо Христов е сензационно разкритие от архива на Държавна сигурност за една от най-продължително подготвяните ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com