Дневен хороскоп за 15 май

16200
Дневен хороскоп за 15 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда звездите ще ви подарят един чудесен ден. Ще се насладите на уважението и любовта на най-близките ви хора от семейството. Ще изпитате пълната хармония между себе си и тях.

Телец

Денят е успешен, най-вече благодарение на подкрепата на ваш приятел или приятели. Освен постигнатото ще се насладите на удоволствието, което носи истинското приятелство.

Близнаци

Тази сряда ще имате разногласия със семейния партньор или друг човек, с когото се намирате в партньорски отношения. Може да заявите привидно съгласие, но не се съмнявайте в своята правота.

Рак

Не се доверявайте на всичко, което чуете през този ден. Голяма е възможността да се опитат да ви заблудят, за да предприемете конкретни действия. Не предприемайте и пътувания Тази сряда.

Лъв

Денят ще изиска от вас да посветите времето си на хора, които имат нужда от вас. Това може да е любовния партньор или дете. Ще сте затруднени, но в края на деня – доволни от себе си.

Дева

Още един прекрасен и приятен ден, благодарение на хармоничните ви отношения с партньора. В хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Не намалявайте вниманието си.

Везни

Очаква ви успех, въз основа на стриктно следвана линия на поведение и упорити усилия. Въпреки това ще чувствате тревожност. Възможно е внезапно събитие да помрачи радостта от успеха ви.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 - 17 май

Овен През тази седмица е от съществено значение да се възползвате от всяка възможност в любовта. Миналото, което ви е разочаровало, ще...

Скорпион

Тази сряда не обръщайте внимание на слухове и сплетни. Работите здраво и не си заслужава да отвличането вниманието си и да пилеете сили в разплитането на интриги.

Стрелец

Тази сряда по-добре не предприемайте кратки пътувания. Няма да имате и късмет в работата с информация. Отдайте се на по-дълбоки неща. Денят е подходящ за анализ и подобряването на роднински връзки.

Козирог

Седмичен хороскоп за 13-19 май

Овен Новата седмица ще премине под знака на засилени контакти с ваши приятели. Във вторник дори да сте по-натоварени в работата, това ...

Очаква ви изключително приятен ден с вашата половинка.  За тези, които имат деца предстои ден, в който ще се почувстват горди родители. Денят ще допринесе за личностното ви развитие.

Водолей

Някой ще се опита да ви накара да се чувствате виновни или гузни. Вие знаете как стоят нещата и ги възприемате реално. Не позволявайте да окажат натиск върху вас.

Риби

Тази сряда ще бъдете изправени пред избора – работата или семейството. Вслушайте се в себе си и ще отриете прекрасен начин да съчетаете и двете. Освен това всички ще са доволни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com