И оралните ласки се броят за секс

15299
И оралните ласки се броят за секс

За мнозина оралният секс е приятелски акт, а не истински секс. Това схващане се споделя най-вече от тийнейджърите, които не бързат да се разделят със своята девственост, но нямат нищо против да изпробват нещо ново, предаде БГНЕС.

Израелският сексолог Мириам Бренер се противопоставя на подобно мнение. Според нея за такъв сексуален контакт е необходима съответната психологическа, чувствена и морална готовност. "Ако подобно нещо отсъства, ако младежът или девойката нямат никакво желание, а го правят само за да натрупат сексуален опит, тогава съществува опасност от негативно влияние върху целия им последващ интимен живот", предупреждава известният специалист.

Бренер дава примери от своят богат професионален опит. "Към мен се обръщат пациенти и пациентки, започнали своя сексуален живот с орален секс, който не е резултат от чувства, а по-скоро е направен по принуда, като услуга или алтернатива на гениталния контакт. Сексуалният живот на тези хора днес е плачевен, защото още от самото начало отношението им към оралния секс е било неправилно. Фелациото и кунилингусът са СЕКС, СЕКС и още веднъж СЕКС, при това пълноценен", подчертава дебело израелската специалистка.

Редактор: Яна Баярова

Жените със силикон са по-щастливи в леглото

Увеличаването на размера на гърдите не само, че прави жената по-уверена, но има и положителна роля върху сексуалния й живот, смятат изс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com