Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА

39396
Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА
Снимка: Istock/Guliver

Любовта винаги ни изненадва с нещо и никога не знаем какво ще ни се случи. Искаш ли да видиш какъв е любовният ти късмет? Избери си сърце от 1 до 9 и виж какво ти се пада в любовта:

1. Имаш много какво да очакваш в любовта в следващия месец! Очаква те много интересна първа среща с човек, с който можеш да очакваш много сериозна връзка, ако търсиш точно това. Ще има и вълнуващи нощи, много първи трепети... и какво ли още не!

2. Най-хубавото в любовта се случва точно тогава, когато най-малко очакваш. Чака те незабравимо предложение за брак или предложение за съвместно съжителство.

3. Няма по-голямо щастие от това да чуеш, че някой те обича – искрено, с години и никога не ти е споделял, защото се е страхувал как ще реагираш. Очаква те много искрено признание в любов, от което ще ти се подкосят краката!

4. В любовта няма какво да очакваш, ако сам не дадеш нещо от себе си. Отвори сетивата си за хората, отвори сърцето си за нови преживявания и любовта ще дойде без изобщо да разбереш кога и как! Очаква те любовна магия в много скоро време.

5. Стара любов ще поиска отново да имате връзка, защото ще е премислил какво е сбъркал и ще иска да се поправи, защото не може да живее без теб. Не е ли изненадващо?

6. Някой ще се опита да развали щастието ти, но ти не се тревожи, защото истинската любов не може да бъде сломена от никой, най-малкото от човек, който просто иска да поплете малко интриги и да си тръгне. Любовта, която имаш, е по-силна от всичко и съвсем скоро ще разбереш това.

7. Най-хубавият късмет на теб се пада – очаква те голяма новина за бебе! Време ти е да откриеш колко е голямо щастието от това да бъдеш родител. Очакват те незабравими месеци, изпълнени с трепетно очакване.

8. Вярваш или не, любовта от пръв поглед ще те навести. Ще видиш човек, от който ще ти се подкодят краката и няма да повярваш как досега си живял без него. Очаква те бурна и много истинска връзка.

9. Най-голямото щастие в любовта се пада на теб – през 2021 година те очаква сватба! Незабравима, луда и много красива. Няма време за чудене, започвай подготовката за най-щастливото събитие в живота ти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com