X
 
 

Как електрически стълб се озова в средата на път?

3924 2
Как електрически стълб се озова в средата на път?
Снимка: Петър Петров/Facebook
Бетонен електрически стълб, собственост на дружеството „Енерго-про”, е бил асфалтиран, за да се направи път към курортното селище Арбанаси, намиращо се до Велико Търново.

Снимки на стълба обикалят в социалните мрежи от няколко часа и предизвикват истински фурор. "Факти" пише, че пътят e нoвocтрoящ и изгрaждaнeтo му ce финaнcирa oт мecтен бизнесмен. Пътят e oбхoдeн зa Aрбaнacи и oтвeждa туриcтитe нaпрaвo към рeзидeнциятa нa Тoдoр Живкoв.

Местните обаче предупреждават, че пътят, минаващ през стълба, е изключително опасен, защото съоръжението е точно по средата и непосредствено след много остър завой. 

Actualno.com потърси за коментар "Eнерго-про". От дружеството обясниха, че стълбът наистина е тяхна собственост. Той е сложен отдавна и е асфалтирано след като е бил поставен. Имотът е частен и собственикът е направил пътя на негова отговорност. От "Енерго - про" обаче са го помолили да намери решение на въпроса и той е обещал в най-кратки срокове да премести стълба. Минималният срок за това е поне три седмици.

Actualno.com ще проследи дали обещанието ще бъде изпълнено.

Actualno.com

Етикети: