Какви проекти за самоусъвършенстване са подходящи за всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер 2021?

3379
Какви проекти за самоусъвършенстване са подходящи за всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер 2021?
Снимка: Pixabay

Ретрограден Юпитер обхваща от 20 юни до 18 октомври. Въпреки че може да донесе по-фина енергийна промяна, отколкото яростният Меркурий с ретроградните си пътувания, със сигурност ще усетим ефектите от ретроградния Юпитер от 2021 , и те най-вече ще бъдат обвързани с преследването на нашите по-големи страсти и цели. 

Ето най-добрия проект за самоусъвършенстване за всеки зодиакален знак, за да се възползвате максимално от ретроградния Юпитер през 2021:

Овен

Страстен Овен, сега е вашето време да се свържете отново със своите познати или да преразгледате приятелства, които сте създали по-рано тази година, и да задълбочите съществуващите връзки. Помислете дали да не организирате среща с приятели и може би да превърнете събитието в набиране на средства за организация, която обичате, за да се включите в добра кауза.

Телец

Докато е ретрограден, Юпитер ще се върне във вашия сектор на кариерата, Телец, което ви позволява да преразгледате решенията, които сте взели по-рано през 2021 г. В съответствие с вашия тактилен характер, може би е най-добре да очертаете ясно кариерния път напред. Създайте дъска за визия и поставете върху нея всякакви думи, картинки и символи, които отразяват идеалната ви кариера. Въпреки че, този момент за саморазвитие може да вдъхне промяна в начина на мислене, който прилагате към настоящата си работа, той също може да ви накара да помислите за промяна в кариерата.

Близнаци

Подобно на Водолей - знакът, към който се насочва Юпитер в този транзит - вие сте въздушен знак, което означава, че ретроградата може да има също толкова мощен ефект върху вас. Помислете какво още не сте научили. Може да се вдъхновите да се върнете в училище или да вземете курс за собственото си развитие. Още една възможност да разширите кръгозора си? Пътуване. Като се има предвид премахването на пандемичните ограничения, ако успеете, може да бъде трансформиращо да се разположите в нова среда, може би някъде отдалечено или далеч от дома, и да видите какви нови идеи могат да предизвикат.

Рак

Вие давате, но не забравяйте, че е важно да си позволите да получавате. Отделете време, за да проучите къде инвестирате всичките си ресурси и дали всъщност генерират възвращаемост. Юпитер иска отново да се чувствате ентусиазирани за нещата и иска да бъдете оптимисти за бъдещето. В момента вашият проект за самоусъвършенстване е да потърсите обратна връзка и подкрепа от любими хора, за да подсилите чувството си за ентусиазъм и цел.

Лъв

Обикновено блестиш в солово прожектор, но ретроградният Юпитер може действително да засили интереса ти към сътрудничество с други. Позволява ви да видите, че не сте сами и че като работите интимно с приятели, всъщност можете по-добре да проявите целите и желанията си. С други думи, той поставя отношенията в този метафоричен прожектор. За да се възползвате максимално от тази енергична промяна, определете специална вечер за срещи с партньора си, или ако сте необвързани, уредете срещи на четири очи с приятели. Въпреки че, най-вероятно не сте чужди на парти настройка, тези по-интимни разговори може да са точно това, от което се нуждаете по време на ретроградната на Юпитер, за да насърчите по-дълбоки връзки с вашия вътрешен кръг.

Дева

Докато Юпитер беше за кратко в Риби, може би сте забелязали повече оптимизъм в любовния си живот. Възприемайте по един нов здравословен навик наведнъж като да практикувате дишане преди лягане или да ядете растителна храна веднъж седмично. Когато сте го усвоили и това е част от вашата рутина, добавете още една и т.н.

Везни

Подобно на Близнаци и Водолей, вие сте въздушен знак, така че можете да очаквате ретроградната на Юпитер от 2021 г. да има по-голямо въздействие върху вас, може би по отношение на творчеството и себеизразяването. Вашата практика за самообслужване е да се заемете с творческо хоби. И се напънете да направите това нещо изцяло ново и несвързано с типичните ви кариерни или справедливи занимания - може би, живопис или керамика. Не се страхувайте да демонстрирате по някакъв начин и работата си. Можете да намерите това и благодатен социален обект.

Скорпион

Как действа ретроградния Юпитер на всяка зодия? (20.06-17.10)

Тази година има изобилие от ретроградни планети. Една от тях е Юпитер в периода 20.06 - 17.10. Нека видим как той се отразява на всяка ...

Сега, когато Юпитер се придвижва обратно през Риби във Водолей, помислете за време да завършите започнатото. Погледнете пространството си. Какво можеш да разредиш? Как можете да го разкрасите? Можете ли да създадете залив за медитация или дзен градина? Насочете естествената си интензивност на Скорпион в занимания, свързани с дома, като ваш метод за саморазвитие по време на този транзит и наблюдавайте как вашето лично убежище се материализира.

Стрелец

Докоснете се до вашата спонтанност и любознателност по време на този ретрограден Юпитер; фактът, че Юпитер се премества обратно във Водолей може да предизвика по-дълбоко чувство на любопитство. Като се има предвид склонността ви към приключения, желанието на Юпитер за растеж може естествено да ви накара да преразгледате плановете за пътуване, които сте поставили на заден план по време на карантината. Но не е нужно да отивате далеч, за да изпитате нещо ново. Посетете нови магазини, ресторанти или тренировъчни съоръжения във вашата общност.

Козирог

Този конкретен ретрограден Юпитер може да повлияе на вашата гледна точка за минали финансови решения, Козирог. Ако сте пропуснали възможност, свързана с пари, може да имате шанс за повторно изпълнение. Благотворното влияние на Юпитер също ще ви помогне да имате вяра в себе си и в това, което сте тук, за да предложите на света, като оставите настрана материалните печалби. Вашата практика за самоусъвършенстване е да правите ритуал в изобилие. Колкото повече цените себе си, толкова по-лесно ще допуснете потока от изобилие в живота си. Но разбира се, не пренебрегвайте и практическата си страна.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 26-30 ЮЛИ

БЛИЗНАЦИ Усещате ли го в стомаха си? Не са точно ученически пеперуди, но определено вещае горещи и страстни чувства, които са поели въ...

Водолей

Докато Юпитер се придвижва обратно във вашия знак по време на тази ретрограда, е чудесно време да направите това, което правите най-добре, Водолей,  да си представите всичките си цели с голяма картина. Ще почувствате, че по-голямата част от вашата проявителна сила се реализира. Каквито и да са най-добрите ви мечти, посегнете към тях. Може да се чувствате неудържими. От друга страна, ако нещо не работи в живота ви, може да се почувствате овластени да го откажете и да започнете нова глава. Влиянието на Юпитер наистина увеличава всички възможности, така че е важно да бъдете внимателни как да фокусирате енергията си. Стремете се да приоритизирате това, което ви носи най-голяма радост, и се пазете от досадни разсейвания.

Риби

Юпитер ретрограден раздува всички неща за вас, мистични Риби. Бъдете наясно с възможностите, които не сте разбрали за изпълнение през последната година, и останете непоколебими, дори ако изпитвате съжаление (не забравяйте, че ретрограден Юпитер може да накара малките грешки да се почувстват като големи пречки, дори когато не са). Препоръчва се да се приеме или задълбочи медитативна практика. Възможността да заглушите тези силни мисли и да намерите усещане за релаксация ви държи в потока от магия в живота ви.

Източник: wellandgood.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com