Какво означава ретроградния Нептун за всяка зодия?

7545
Какво означава ретроградния Нептун за всяка зодия?
Снимка: iStock

Нека видим как ретроградният Нептун ще влияе на всички зодии тази година. 

Овен:

Като най-смелият член на зодиака, вие не сте по-непознати, когато става въпрос за поемане на рискове за нещата, които искате. Да се ​​вълнуваш от дадена възможност или нов любовен интерес е страхотно, но това не означава, че трябва да се насочиш към нея с пълна скорост. Позволете си да забавите малко, за да можете да съберете повече информация, преди да предприемете сериозни действия спрямо човек или ситуация. Ако нещо или някой ви е непознат, независимо колко примамлив, отделете секунда за медитация както със сърцето, така и с ума си, преди да стигнете до заключение как да постъпите.

Телец:

По време на първата част от пътуването на Нептун назад, вероятно ще откриете, че вашият социален кръг е активен, но все пак се променя. Новите хора може да се опитат да влязат в живота ви, но вие ще искате да бъдете внимателни. С преминаването на Уран под вашия знак през август, предстоят ви много изненади. Уверете се, че обръщате внимание на червените знамена в рамките на приятелствата и избягвайте да се замесвате с клюки. Не забравяйте кои са вашите истински приятели и избягвайте да се отваряте твърде бързо или да се доверявате на грешни хора.

Близнаци:

Като социалната пеперуда на зодиака, свързването с другите е втора природа за вас. Въпреки това, с мъглявата енергия на тази ретрограда, може да се почувствате изтощени по-лесно от обикновено, когато се занимавате с други. Желанието за чат и флирт ще присъства както винаги, но не забравяйте да отделите и малко време за себе си. Внимавайте за психически вампири или хора, които могат да ви манипулират за съчувствие, и се поглезете от време на време, прекъсната от социализацията във всичките й форми.

Рак:

Водните знаци са най-психичната група в зодиака, която може да направи ретроградите особено трудни за вас, малки Раци. С цялото случване на Нептуновия фънк може да се чувствате понякога малко безцелни и може би дори малко параноични. Не се притеснявайте от това, което другите хора мислят за вас през това време. Вместо това се опитайте да останете присъстващи и обосновани, като се фокусирате върху нещата, които можете да контролирате, и личните си цели. Поставянето на психически и лични граници може да е необходимо и за вас, а малко изследвания върху психичната защита могат да ви помогнат през този объркващ период.

Лъв:

Вкусовете ви вероятно ще се променят по време на този ретрограден период. Тъй като откривате, че хора или неща, които преди са вълнували и вдъхновявали, вече не правите номера. Вместо да съществувате в скуката, позволете си да изследвате различни интереси и форми на изкуство. Вашето лъвско сърце може да има трудности да остави след себе си нещата, които сега падат, така че ще е необходимо да вървите към нови и вълнуващи начинания, за да ви измъкнат от този ретрограден фънк. Изцелението ще дойде по неочаквани начини, когато започнете да изследвате нови части от себе си.

Дева:

Като аналог на Рибите в зодиака, този ретрограден период ще бъде особено предизвикателен за вас. Всяка планета, която пътува през дома ви по време на движението на Нептун назад, ще бъде срещната с груба опозиция. Вероятно ще научите някои уроци около доверието, особено по отношение на романтичните отношения. Уверете се, че оставате фокусирани върху личните си цели, тъй като връзките имат потенциала да ви изхвърлят от релсите точно сега. Избягвайте всеки, който не ви подтиква да бъдете по-добри и не забравяйте да бъдете мили и нежни със себе си.

Везни:

Може да ви е трудно да останете посветени на обичайната си рутина, която има потенциала да ви извади от равновесието, което цените толкова скъпо. В дните, когато се чувствате объркани, може да се изкушите да се сгушите на дивана или да прекарате деня си в леглото. Избягвайте да изоставяте ежедневието си твърде често, тъй като това може да ви хвърли в дупка, от която е трудно да се върнете. Обърнете внимание и на баланса между работата и личния си живот. Понякога работата ви може да се чувства изключително взискателна и е важно да планирате за себе си да се отпуснете и да се заредите.

Скорпион:

Тази ретрограда всъщност може да бъде доста вдъхновяваща за вас, превръщайки я в творческо и приятно време. Съществува обаче риск, който бих се превърнал в проблем, ако не се сетите да се заземите и да вложите работата, за да работите над желанията си. Водните знаци са особено податливи на мечтателната, но измамна мъгла на Нептун. Бъдете нащрек, за да избегнете грешки, които могат да варират от забравянето да извадите пицата от фурната до падането на грешния човек за романтичен партньор.

Стрелец:

Може да се почувствате по-предизвикателни от някои от другите знаци по време на тази ретроградна. Това е така, защото всяка планета, която премине през вашия знак по време на тази ретроградна форма, ще формира суров аспект на Нептун. Вероятно ще имате колебания между добри и лоши преживявания по време на ретроградното пътуване на Нептун, така че се подгответе. Избягвайте да превишавате границите с другите, особено ако това е някой, с когото живеете. Вашите енергийни нива също могат да се чувстват нагоре и надолу, така че не забравяйте да си почивате и да се грижите добре за себе си.

Козирог:

Знаете, че сте доста прями. Точно поради тази причина ретроградата на Нептун може да стане толкова разочароваща за вас. Объркването, което Нептун внася по време на обратното си движение тази година, може да повлияе на способността ви да комуникирате ясно. Разбирането на другите може да ви се струва и по-голямо предизвикателство. Освен това дори и най-добре заложените планове могат да излязат от сценарий точно сега, така че се опитайте да не изгубите спокойствието си, ако нещата започнат да се объркват и не забравяйте да дишате.

Водолей:

Вие сте най-възхитителният, странен и най-непознатият знак на зодиака. По време на тази ретрограда обаче ще искате да сте сигурни, че оставате заземени възможно най-често. Опитайте се да наложите ежедневна практика на медитация, за да сте центрирани. Може да се изкушите да направите някои инвестиции през това време, но не потапяйте пари в ситуация, която не разбирате напълно, особено ако някой с много харизма се опитва да ви продаде за това. Използвайте логиката си, а не емоциите си, за да вземате финансови решения точно сега.

Риби:

С Нептун като една от вашите управляващи планети, движейки се назад под вашия знак, вие непременно ще почувствате тази ретрограда на лично ниво. Може да се почувствате по-затворени в себе си от обикновено, докато сортирате собствените си емоции, мечти и фантазии - така че не се чувствайте зле, когато отделяте време, когато имате нужда от такова. Вероятно ще получите и психически тласък, който може да направи общуването с другите или големи тълпи прекалено стимулиращи. Бъдете много търпеливи и нежни към себе си през това време и избягвайте да си оказвате прекалено голям натиск.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com