Несъответствие на характерите: Топ 6 на несъвместимите зодии

14903
Несъответствие на характерите: Топ 6 на несъвместимите зодии
Снимка: Pexels

Звездите ни помагат да намерим точния човек, те също се отдръпват от тези, които не са подходящи. Пред нас се намира класацията, включваща шест двойки зодии, чиито отношения вероятно са обречени на провал.

Зодиакалните знаци ни позволяват да опознаем по-добре себе си, да разберем как можем да живеем по-добре и от какво да се страхуваме. В личния си живот звездите също помагат да се намерят точните партньори. Но днешната статия ще е за несъвместимостта на зодиите. Разбира се, има и изключения, но редица астролози са идентифицирали някои знаци на зодиака, които са пълна противоположност един на друг. Ето кои знаци на зодиака са абсолютно несъвместими, според водещите астролози.

Как да открием голямата любов според зодията

Колкото и да сме сериозни и целеустремени в кариерата си, всеки от нас е прекарал поне един час от живота си в мечти за голямата любов....

ОВЕН И ДЕВА

Овенът и Девата са две напълно различни личности. Тази двойка няма да може да се разбира, ще има постоянни конфликти и ще се разделят като непримирими врагове. Дори най-силната любов не може да спаси тази връзка.

ЛЪВ И СКОРПИОН

Лъв и Скорпион са много силни личности, които никога няма да се предадат един на друг. В тези отношения обикновено има постоянна борба за лидерство, в която няма победител. Най-важното е, че нито Лъв, нито Скорпион никога няма да признаят грешките си.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Ето какво обичат да правят различните зодии в почивните си дни

Всеки има свой начин да прекарва свободното си време. Някои хора обичат да планират бъдещата си работа и да организират задачите си, др...

Най-големият проблем на тази двойка е, че Козирозите са доста спокойни и семейни хора, докато Близнаците, напротив, обичат шумни партита. Те не се разбират и двамата ще се отегчат в една евентуална връзка.

РИБА И ВОДОЛЕЙ

В тази връзка ще има постоянни претенции един към друг. Постоянните скандали и вечните оплаквания няма да позволят на двата знака да създадат дълга връзка.

РАК И ВЕЗНИ

Хора, които са несъвместими помежду си. Те няма да постигнат разбирателство. Ракът ще бъде под постоянен стрес, а Везните от своя страна ще проявяват силна ревност. Тези знаци на зодиака си си създават само страдания.

Коя зодия струва на мъжа най-много

Букети, заведения и подаръци - това най-често е стандартният "комплект", който господата използват при ухажване. Но има сред красивите ...

ТЕЛЕЦ И СТРЕЛЕЦ

Две упорити личности, които винаги се опитват да потиснат партньора си. Този съюз е обречен и изясняването на отношенията ще бъде дълго, защото никой не иска да отстъпи.

Също така си струва да се отбележи, че всеки два идентични зодиакални знака са несъвместими. В такава връзка на всички ще им бъде тясно и неудобно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com