Съвършените жени са като еднорозите...

28261
Съвършените жени са като еднорозите...

Съвършените жени са като еднорозите... Всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал. Просто остава надеждата, че те съществуват някъде и при добър късмет - евентуална близка среща с "третия вид" би била възможна.

Жените, устремени да постигнат съвършенство, вече могат да се откажат. Изглежда, че мъжете всъщност предпочитат дами с леки недостатъци.

Ново изследване откри, че не съществува нито един мъж, който оценява половинката си като идеална. От изследвани близо 2000 представители на силния пол четирима от общо петима твърдят, че харесват жените си и в този им вид, съобщи БГНЕС.

Всъщност, 80% от мъжете са убедени, че идеалната жена не съществува. Половината от тях пък смятат настоящата им за "правилния човек", с когото да прекарат остатъка от живота си.

Трудът сочи още, че мнозинство от мъжете оценяват любимите си като перфектни на 67%. Най-честите оплаквания са свързани с лош характер, липса на интерес към спорта и вманиаченост на тема чистота.

Част от по-смелите изследвани мъже дори се оплакват, че партньорките им трябва да си бръснат подмишниците по-често. 1/4 пък са недоволни, че жените им опитват да се месят в отношенията им с приятелите.

Сексът убива 50 000 невинни души годишно

Ако смятате, че след 21 декември вече ще живеем спокоен и щастлив живот, то със сълзи на очи ще ви признаем, че зад ъгъла (или по-скоро...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com