ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички

11212
ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които привличат всички
Снимка: iStock/Guliver

Обаянието и привличането са неща, които никой не може да обясни. Те са съвкупност от външност, увереност, характер и какво ли още не. Ето кои са ТОП 5 на зодиите, които привличат всички.

5. СТРЕЛЕЦ: Представителите на тази зодия имат много интересен чар, който е магнит за противоположния пол. Те са хем сладки, хем страстни и тази интересна комбинация е много привлекателна. Често Стрелците не осъзнават силата на чара си, което ги прави още по-симпатични. Най-хубавото при тях е, че не вирват носове, когато след тях за заформи опашка от обожатели, а внимателно избират човека, с който биха си паснали най-добре.

Как да открием голямата любов според зодията

Колкото и да сме сериозни и целеустремени в кариерата си, всеки от нас е прекарал поне един час от живота си в мечти за голямата любов....

4. ВОДОЛЕЙ: Водолеите са страхотно привлекателни, особено когато заговорят и заблестят с интелекта си. Техният ум е много секси, умеят да говорят красиво, да се закачат игриво и изобщо са много привлекателна компания за противоположния пол. Това, което ги прави още по-желани, е че много трудно се дават и не са никак лесна партия. Играта около това да завладееш сърцето на един Водолей в влудяваща, което ги прави още по-желани. И това не е хитрост, просто са си такива по душа!

3. БЛИЗНАЦИ: Близнаците са истински огън! Те са много страстни, обичат секса и това е нещо, което им личи от километри. Винаги изглеждат предизвикателно, движат се секси и хващат окото, където и да влязат. Техният чар е неустоим. Винаги избират правилния парфюм, за да привлекат отсрещния човек, както и правилните дрехи, така че да стане ясно, че са горди с начина, по който изглеждат и не се страхуват да го покажат. Близнаците са страхотна партия за страстни и мимолетни преживявания, които цял живот не можеш да забравиш. Толкова с добри!

2. ОВЕН: Овните са невероятно привлекателни и желани партньори. Около тях има някаква сериозност и загадъчност, която привлича като магнит другите. Не се дават лесно, игрите с тях са дълги и много интересни. Можеш да завладяваш сърцето на един Овен дълги месеци, преди да ти позволи нещо повече. Но тези месеци ще са незабравими и истински приключенски. Ще преживеете много романтични моменти с тях, много страстни емоции и какво ли още не. Овните са една от най-желаните зодии.

1. СКОРПИОН: Първото място в класацията за най-желани зодии заемат Скорпионите. Те са всичко, което можеш да искаш от един партньор. Страстни са, обичат силно, можеш да разговаряш с тях и по сериозни теми, а романтиката е нещо, без което не могат. Скорпионите имат вроден чар, движат се съблазнително, говорят привлекателно и всичко, което правят, може да подлуди отсрещния човек. Ако имате връзка със Скорпион, ще разберете какво е истинска страст и любов. Невероятни са!

4-те зодии, на които им е писано да са БОГАТИ

Парите не са щастие, но определено могат да направят човек по-спокоен за живота си и да се радва на привилегии, които не всеки притежав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com