Защо той не иска да се обвърже сериозно

14732
Защо той не иска да се обвърже сериозно
Възможните причини биха могли да са няколко – ако ги знаете, ще знаете и как да ги преодолеете

Ако си забелязала, че твоят човек отбягва темата за задълбочаването на връзката ви, а пък на теб много ти се иска да знаеш, че е само твой и да смениш официално статуса си на "обвързана", трябва да подходиш към въпроса много внимателно. Възможните причини той да не желае да се обвърже сериозно биха могли да са няколко – ако ги знаете, ще знаете и как да ги преодолеете.

1. Смята, че ще изгуби независимостта си.

Много (незрели) момчета си мислят, че със започването на връзка автоматично губят правото си на собствено мнение, време и социален кръг. Твоята задача е да му докажеш, че не си досадна и обсебваща и си имаш свои хобита и приятели, така че не го грози реална опасност.

2. Не иска да бъде наранен отново.

Всички сме били наранявани в предишни връзки и знаем какво е чувството. Но ти си успяла да го преодолееш и си готова да продължиш напред. Най-добрият начин да му помогнеш е като му докажеш, че го обичаш и намеренията ти са добри.

3. Не смята, че може да те направи щастлива.

Ако има проблеми със самочувствието, той може би смята, че не е достоен за вниманието и обичта ти. Покажи му, че имаш очи единствено за него и никой друг не те интересува. Припомни му, че се занимаваш единствено с него от известно време насам и си готова да преминете към по-сериозно ниво в отношенията си.

4. Иска да е свободен, в случай, че изникне нещо по-добро.

Ако усетиш и намек за подобно нещо, бягай бързо. Това е страшно неуважително към теб, а една жена с достатъчно самоуважение не позволява на никого такова отношение. Ако този случай е такъв, по-добре е да оставиш господина да чака любовта на живота си на спокойствие.

5. Не се вписваш в плана му.

Може би е в период от живота си, в който не иска връзка. Може да е твърде зает на работа, или пък просто да му се живее. Ако е така, не губи времето си и изчезни мистериозно от живота му – вероятността скоро да те открие отново и този път да е със сериозни намерения е повече от голяма.

Автор: iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com