Топ експерт по убеждаване идва в България

3856
Топ експерт по убеждаване идва в България
Легендарният Роджър Доусън ще проведе семинар в София

Легендарният Роджър Доусън идва в София, за да покаже най-ефективните и изпитани методи за преговори и повече продажби.

"Никога няма да може да печелите повече пари, отколкото когато преговаряте успешно", твърди Доусън – един от най-добрите експерти в света по преговори и убеждаване.

Семинарът с участието на Роджър Доусън - “Тайните на успешните преговори”, ще се проведе на 1 март в София, НДК. Организатор на първата визита на легендарния лектор у нас е фирма “Интер Контакт България”.

Роджър Доусън е един от най-добрите експерти в света в областта на преговорите и сключването на сделки. Стартирал своята кариера от 16-годишна възраст и постигнал изключителни резултати, той е един от малкото хора на земята, които знаят доказани трикове и техники в преговорите и убеждаването.

Негови клиенти са над 200 водещи корпорации, сред които компании от класацията Fortune 500 като Hewlett Packard, IBM, Oracle Corporation, Unisys, Nestle, 3M, Wells Fargo Bank, General Motors, Mercury, US Bankcorp, Federal Experss, Computer Associates, JavaSoft, Century 21 International. и други.

Роджър Доусън е и един от най-добрите професионални лектори в САЩ. Националната асоциация на преподавателите (NSA) го отличи с две от най-престижните титли: CPAE (Council of Peers Award for Excellence) и CSP (Certified Speaking Professional).

Автор е на няколко книги и аудио програми, сред които бестселъра „Тайната на успешните преговори“ - най-продаваната книга и аудио програма в областта на преговорите с продажби от над 460 000 копия и общ приход над 38 милиона долара!

Основните теми, които Роджър Доусън ще представи пред българската аудитория на 1 Март, са:

• Високо ефективни техники за преговори

• Как да сключваме по-добри сделки и печелим повече

• Tехники за убеждаване

Всеки участник в семинара ще получи концентрирани знания с ясни, точно формулирани и доказани във времето принципи. Ако бъдат следвани, те гарантират високи резултати при преговори, сключване на сделки и продажби.

Желаещите да се включат в семинара, могат да го направят на преференциални условия с отстъпка до 33% от официалната такса до 31 януари 2012г.

Повече информация за предстоящия семинар „Тайните на успешните преговори” ( 1 Март 2011 г., София, НДК), можете да намерите в уеб сайта на събитието: power-negotiating.eu/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика