Холанд и Сити се отпушиха и вече водят пред Ливърпул, ще "празнуват" с любими "череши"

2934
Холанд и Сити се отпушиха и вече водят пред Ливърпул, ще "празнуват" с любими "череши"
Снимка: GettyImages

Английският шампион Манчестър Сити спечели на старта на новия сезон във Висшата лига с убедителното 2:0. Успехът дойде само дни, след като "гражданите" загубиха финала за Къмюнити Шийлд от Ливърпул, което предизвика много въпроси относно формата на всеки от двата тима.

Манчестър Сити и Холанд се насочват към следващата си жертва

След първия кръг обаче Пеп Гуардиола и компания могат да се доволни не само от успеха, но и от факта, че основният им претендент Ливърпул стъпи грешно още в първия кръг. Друг повод за радост е и това, че новият нападател Ерлинг Холанд се отпуши, след като и той получи критики за представянето си срещу мърсисайдци, където се отчете и с един труден за вярване пропуск в края.

Във втория кръг от шампионата за Сити предстои мач с Борнемут. Коефициентът на efbet "гражданите" да спечелят е 1,09, докато за успех в полза на Борнемут ставката е 40,00. Пазарът за равенство е оценен на 13,00. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 13 август, от 17:00 часа българско време на "Етихад Стейдиъм".

Двата отбора не са играли един срещу друг от близо две години, като една от причините за това е отсъствието на Борнемут в елита на Англия. През този век тези съперници са се изправяли един срещу друг в 11 официални мача. Всички те са спечелени от Манчестър Сити.

Успехите са записани в периода 2015-2020, като сред тях личат такива с по 5:1 и в цели три случая с по 4:0. Въпреки това трябва да се отбележи, че последните три двубоя между тези опоненти са с гол/гол (това важи и за пет от последните им седем мача).

Ще се стигне ли до голово зрелище между Манчестър Сити и Борнемут?

Коефициентът на efbet, че и в този случай ще има разгром и общо над 4,5 попадения в мача е 3,15, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,10. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Борнемут да съумеят да се разпишат поне веднъж е 3,15, докато за няма гол/гол е 1,39.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

МАНЧЕСТЪР СИТИ НЕ ОСТАВИ НИКАКЪВ ШАНС НА БОРНЕМУТ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com