X
 
 

Полша не покани Путин на честванията за края на Втората световна война

2564 186
photo of Полша не покани Путин на честванията за края на Втората световна война
Снимка: Pixabay
Полша, която беше освободена от Червената армия по време на Втората световна война /1939-1945 г./, няма да покани руския президент Владимир Путин на честването по случай 80-та годишнина от началото на най-големия конфликт в историята на човечеството, пише „Дойче Веле“.

Говорителят на полския президент Блажей Спихалски заяви, че поканите са били изпратени, като е взет предвид съвременния, а не историческия контекст. По тази причина Варшава е решила да не кани Путин.

Полша и Дания подготвят алтернативен газопровод в Балтийско море

Полша е твърдо решена да сложи край на зависимостта си от руския природен газ. Заедно с Дания тя планира изграждането на алтернативен г...

Стопанинът на Кремъл не е бил поканен, въпреки препоръките на полското външно министерство това да бъде направено. Такава препоръка е направил бившият заместник-външен министър Бартош Цихоцки, който от началото на март е полски посланик в Украйна.

Говорителят на президента Анджей Дуда подчерта, че консултациите с министерството на външните работи са носили неофициален характер и президентската администрация не се е обръщала за препоръки към ведомството.

Полша има тежък конфликт с Русия и Германия на историческа почва. През последните години Варшава много умело използва съвременното международно положение, за да пренапише някои моменти от Втората световна война, опитвайки се да се изкара жертва и в същото време да сведе до минимум своята отговорност за нейното избухване. А тя се свежда до това, че след края на Първата световна война /1914-1918 г./, когато е създадена независимата Полска държава – един сам по себе си прогресивен акт – тя получава територии с компактно германско и източно славянско население. Става дума за милиони германци, украинци и беларуси, които въобще не се желаели да бъдат под полския ботуш, допълва БГНЕС.

Съвременна Полша предпочита да мълчи за своята роля на Мюнхенската конференция през 1938 г., когато се облагодетелства за сметка на единствената демократична страна в региона Чехословакия, окупирайки нейни територии - Тешинска област. След като Чехословакия е принудена да отстъпи пред исканията на Хитлер, Варшава и предявява ултиматум да й предаде посочените по-горе територии. С това тя по нищо не се различава от нацистка Германия, която по силата на същата конференция, със съгласието на Франция и Великобритания, прибра Судетската област. По иронията на съдбата година по-късно Полша ще се окаже в ролята на Чехословакия и ще бъде поделена от Хитлер и Сталин.

ЕК предупреди полското правителство да не притиска съдиите в Полша

Европейската комисия се закани да вземе мерки срещу Полша, пише БГНЕС, позовавайки се на Euronews. Заместник-председателят на Комисият...

Полша обвинява за много от своите нещастия договора Рибентроп-Молотов, но когато стане дума за откъснатия от нейна територия Вилнюс, който по силата на този договор е предаден на съседна Литва и става нейна столица, заявява, че това не е проблем.

В Полша обичат да говорят много за трагедията в Катин, където са убити около 15 000 полски офицери и войници от съветските сили за сигурност, но като че ли се забравя, че Червената армия освободи страната от нацистка Германия, която изби милиони поляци. Също така почти или много малко се говори за Волинските кланета през 1943 г., когато поляци и украинци взаимно извършват етнически прочиствания – тук поляците отговарят на украинските зверства. Жертвите на трагедията са около 100 000 души, главно цивилно население, като не са пощадени жени, деца, възрастни хора.

Полша, която през последните години извърши реформи, отдалечаващи я от ценностите на ЕС, е сочена и като страна с висока степен на антисемитизъм. Последното и навлече сериозна критика от Израел и САЩ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 92 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Е че кой кани окупатора си на гости - трябва да си роден роб! Нещо като българските русофили безродни!
 • Анонимен 92.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  разни фърчила, боковци и курнели - все червени боклуци
  : 0 !
 • Анонимен 91 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Никой вече не кани русия никъде, и основателно! Русия РАЗКЪСВА НА ДВЕ: – 1876-1878 г.: България на България и Източна Румелия; – 1885 г.: Не Ще Съединението на България, Британия го подкрепя; – 1939 г.: Полша на две, заедно с Германия; Британия, САЩ, Франция подкрепят Полша; – 1939-1945-1991 г.: ЦЯЛА ЕВРОПА, Откъсвайки източната й част под своя окупация; Западните Съюзници подкрепят Източна Европа виж още ›› да излезе изпод Червения Ботуш(-Каишев); – 1917-1991 г.: ЦЕЛИЯТ СВЯТ НА ДВЕ: Комунистически (под прикритие „социалистически”) и Капиталистически, който да пропадне В АДА; – 1945-1949 г.: Германия, „освобождавайки” източната й част в народно-демократична (прикритие за „комунистическа”), водена от единна-социалистическа партия (прикритие за „комунистическа); – 1939-1945-1950-1953 г.: Корея, опитвайки да превземе Целия полуостров за комунистически; – 1955-1975 г.: подкряйки експанзията на Северен (комунистически) Виетнам, целият Виетнам става комунистически; – 1990 г.: Молдова, откъсвайки източната част, Приднестровие; – 2008 г.: Грузия, откъсвайки две части от нея, Ю. Осетия, Абхазия; – 2014 г.: Украйна, откъсвайки две части от нея, Крим, Донбас; – ??
 • Анонимен 91.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Русия има ли съсед, когото да не е нападала и с когото да не е воювала? Няма – от Финландия и Прибалтика до Япония. Е – затова не я обича никой. Освен това, на Русия са изцяло чужди европейският хуманизъм, спазване на законите, стремежът към свобода и зачитането на собствеността. Които са се оформили през последните 7-8 века. Защото руската държавност /по-скоро – самодържавие!/ през тези 7-8 века виж още ›› се оформя върху основата на най-лошите азиатски традиции, наследени от монголите на Чингиз хан. Да не забравяме, че Златната орда владее около три века днешна Русия. И оставя тежък отпечатък и върху днешния руски манталитет. И не само това – погледните руските черкви с техните чалми. Това си е чисто азиатски архитектурен стил. “Василий Блажени” на Червения площад например прилича много повече на Тадж Махал, отколкото на Православна черква.
  : 0 !
 • Анонимен 90 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Поляците знаят много добре, че няма терор, зад който да не седи Кремъл, дори и в Русия! Андропов е не само създател на ислямския тероризъм, от който произлизат и днешните джихадисти, както твърди в своята книга – “Червени хоризонти” , бившият румънски разузнавач – Йон Михай Пачепа. Друг негов “колега” от соцлагера – чехословашкият генерал Ян Шейна твърди ,че Хрушчов е също създателят на международ виж още ›› ният трафик на наркотици – КОКС интернЪт, в книгата – “Червен кокаин”. Путлер също е член на коксинтернЪт още от Лениниград, и последната пратка от половин тон кокаин до казва , че КГБ и лично Путлер е альфа-сабаката в този КОКСинтерн! Допълнение за кокаиновите посоли на унилата лошадь: http ://www .kasparov.ru/material.php?id=5A9EB8555FA74
 • Анонимен 90.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Факт неуспарим!
  : 0 !
 • Анонимен 90.2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Русия има ли съсед, когото да не е нападала и с когото да не е воювала? Няма – от Финландия и Прибалтика до Япония. Е – затова не я обича никой. Освен това, на Русия са изцяло чужди европейският хуманизъм, спазване на законите, стремежът към свобода и зачитането на собствеността. Които са се оформили през последните 7-8 века. Защото руската държавност /по-скоро – самодържавие!/ през тези 7-8 века виж още ›› се оформя върху основата на най-лошите азиатски традиции, наследени от монголите на Чингиз хан. Да не забравяме, че Златната орда владее около три века днешна Русия. И оставя тежък отпечатък и върху днешния руски манталитет. И не само това – погледните руските черкви с техните чалми. Това си е чисто азиатски архитектурен стил. “Василий Блажени” на Червения площад например прилича много повече на Тадж Махал, отколкото на Православна черква.
  : 0 !
 • Анонимен 89 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Захарий Стоянов: “ПРОКЛЕТА да бъде оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата “освободителка” и “покровителка”!”
 • Анонимен 88 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Трябва да се поучим от поляците и тяхното родолюбие!
 • Анонимен 88.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Най-много българска кръв са пролели руснаците и комунистите: 1. - Извършеният от комунистите Геноцид и Холокост над българската нация (1944-1989 г.) - http ://prosvetise.com/?p=8784 - Престъпленията срещу човечеството нямат давност! - 2. - Руските бомбардировки на Варна, Балчик и Каварна http ://ivo.bg/2011/10/20/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D 0% виж още ›› BD%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/ - 3. – Кой нападаше България 1804,1807,1828,1854 г.,опожари Свищов,Русчук,Силистра,Варна и отвлече повече от 300000 българи в Сибирските пустини? - Цар "освободител"! - http ://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=27&t=403 4. - Българските възрожденци срещу Русия http ://publicistika.blogspot.com/
  : 0 !
 • Анонимен 88.2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Как Червената армия грабеше България - https ://m.fakti.bg/mnenia/238514-?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
  : 0 !
 • Анонимен 87 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  ГОВНОЯД Ненчо Ненов, Полша не само че се управлява от поляци, а явно и от правилните поляци, защото е една от най-успешните европейски икономики, с минимум безработица и максимум БВП! Ебавай си Путята Ленина, гнидо безродна!
 • Анонимен 87.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  “Русофилите са като кърлежи, впили се в народното тяло.” З. Стоянов, Пловдив, в-к “Марица”, 15.авг.1884., уводна статия.
  : 0 !
 • Анонимен 87.2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Защо Ботев видя българските русофили като фекалии от дръгливото магаре Русия? - http ://ivo.bg/2015/06/02/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%BB/
  : 0 !
 • Анонимен 86 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Как ще канят рушняци! Русия и Германия си поделиха Полша, окупирайки я, а Русия подло изби елита на руското офицерство! Ебавай си Путята Ленина, червен хемороид безроден! Дотук с руските лъжи!
 • Анонимен 85 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  само безродна пидоРашка може да плюе българският патриот и герой, русофилът ген. Колев, изклал руснаците-окупатори до крак
 • Анонимен 85.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Русофилите никога не са били и никога няма да бъдат наши сънародници, защото са руски блядове. Те са петата колона на Империята на Злото русия! Те са вече под 4% от българското население, тоест под санитарнея минимум, както сочи проучване на Галъп Интернешанъл!
  : 0 !
 • Анонимен 84 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  на пидоРашка Родител 1 му е путята, а Родител 2 му е медведев - ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА виж още ›› ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
 • Анонимен 84.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  А педала ленин му е Дядо 1, а педала Зиновием му е Дядо 2!
  : 0 !
 • Прочетено вчера в Актуално... 83 Прочетено вчера в Актуално... преди 5 месеца Профил на трол?
  Питали ли сте се какво е да си дежурна в Актуално русофобна сороспия като всеизвестните Деби и Барбара (по каталога от ул. Козяк в София - Ема и Джазма )? Нищо особено. Пестиш-пестиш за Ферари и Айфон… а после бам! Не издържаш и си купуваш литър наливна пърцуца и консерва котешко! Ежедневие…
 • Анонимен 83.1 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Дейба руссопия_83 недоБарбарана русо-лява Дейба!
  : 0 !
Нагоре
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...