X
 
 

Класация: Българките са сред най-красивите жени в света

202215 9
photo of Класация: Българките са сред най-красивите жени в света
Снимка: Thinkstock

Българките са най-красивите жени на Балканите и едни от най-красивите в света. Проучване на сайта Targetmap.com определи с анкета къде живеят най-привлекателните жени.

Резултатите от проучването бяха разделени в пет категории: много привлекателни, атрактивни, обикновени, по-малко привлекателни и непривлекателни. Сайтът илюстрира класацията с интерактивна карта, където категориите страни с най-красиви жени са оцветени в тъмно зелено, следвани от тези в светло зелено, жълто, оранжево и червено.

Най-красивите жени в света са рускините и украинките, които покриват максималният резултат от 17 пункта.

Вторите най-привлекателни жени живеят в Естония и Литва.

На трето място по красота, спадайки обаче също към топ категорията в класацията, се нареждат българките, румънките, латвийките, полякините, австрийките, португалките, ирландките, датчанките, финландките, бразилките, чилийките и австралийките.


В по-долната категория по привлекателност остават държави като Германия, Франция, Испания, Великобритания, Хърватия, Словения, Босна, Сърбия, Турция, САЩ, Канада, Мексико, Венецуела, Колумбия, Аржентина, Саудитска Арабия, Тайланд и др.

Най-непривлекателните европейки са гъркините, македонките и албанките, следвани от жените в Италия, Белгия и Молдова.

Според класацията най-грозните жени са тези в Малави, Боливия и Доминиканската Република.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 9 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Мхм
 • Анонимен 8 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Многи си зле момче, изобщо не са грозни! Най-големите цици които съм държал в ръцете си бяха на германка! Но ти си типично българско селянче, тъпо, зависливо и отричащо всичко!
 • Курти Мъдев 7 Курти Мъдев преди 4 години Профил на трол?
  Това е поредният мит, като българите най-интелигентни, и пр. Българките с нищо не са повече или по-малко от останалите европейки! Но като цяла са много прости, с ниска обща култура и липса на духовни ценности, собствено достойнство, собствена идентичност, грубо комерсиални и са си едни селянки, които си мислят че като се ощавят като ханъми от харем (което в Европа, въпреки амирканската \"агре виж още ›› сия\" на щавенето, не се приема добре), нацапотят се с грим и се облекат като проститутки, всеки трябва да ахка след тях, да ама не! Българката е сравнително ниска, с малки цици, късокрака, в повечето случаи - с незапомнящо се лице, но основно проста, злобна и завислива!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  На първо място трябва да са украинките,те са превъзходни,а рускините най много на трето,просто са ги омешали,е по нахалство може и първо място,но не и по красота,нищо не пише за холандките,те са много над измислените рускини.
 • драган 5 драган преди 5 години Профил на трол?
  Може би е вярно Не
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Абе я погледнете оригиналната карта на страницата! Че почнахме като македонците!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  не съм много съгласен с този сайт защото между австрийки и германки на практика разлика няма и няма причина да са в различни категории понеже са еднакво дебели и грозни.освен това не виждам защо сред най-красивите отсъства Венецуела,това е страната с най-много титли мис свят
 • Иван 2 Иван преди 5 години Профил на трол?
  Ами то и между българки и македонки не трябва да има разлика, ама те били най-непривлекателни. Сега ще се окаже вярна мечтата на макетата да са отделна нация :) или ако искат се се почувстват по-красиви, да кажат, че са изследвани само шиптърките :)
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  щото са гледали картата на Гърция и са ги объркали с гъркините.
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Между рускиня и украинка няма разлика, споделям богат опит... Що за сравнение, че и с особено внушение ???...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Много си зле,а нямаш и опит,то се вижда,някоя те е излъгала,разликата е голяма ,украйнките са най,а рускините много по посредствени.
  : 0 !
Нагоре