Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 11 юни: Моментно умопомрачение за Дева и борба за справедливост за Везни

11 юни 2024, 06:03 часа

В момента в Лъв има нарастваща Луна, която има странно и интересно въздействие върху нас. Склонни сме да се чувстваме по-възприемчиви от обикновено. Въпреки че не искаме да правим прибързани заключения, не можем да не кажем, че „ако изглежда като патица и се държи като патица... значи е патица“. Това означава, че преценката ни за дадена ситуация става ясна и това, което ни се струва очевидно, всъщност може да е „така, както е в действителност“.

Още: 4 зодии, които обичат да са с разбито сърце

По време на този нарастващ полумесец можем да усетим лъжата и измамата. Интуицията ни е на висота и ние знаем кога сме в присъствието на измамник. Това може да е човек или ситуация. Всичко, което знаем, е, че на 11 юни нещо не е наред с тази представа, и по дяволите, няма да го оставим да се изплъзне. Това може да предизвика конфликт в нас, тъй като може би не сме се събудили с решението да бъдем „добротворците“ на деня. И все пак ще усещаме справедливо влечение към отричане на лъжите.

На 11 юни се появява детекторът на лъжата при три зодиакални знака. Това също така означава, че ако трябва да се справим с лъжите, които сме изпуснали, може би ще искаме да разчупим малко тази картина, като се намесим с едно малко нещо, наречено „истина“. Няма да изчакаме. Макар че това може да не ни кара да се чувстваме комфортно, тези три знака показват, че приемането на фалша, независимо дали под формата на приятелство или ситуация, просто няма да свърши работа.

Дева

По време на нарастващата полумесеца в Лъв се научавате да не се разстройвате заради нещата, които чувате, дори и да не можете да предотвратите случването им. Склонни сте да се побърквате от думите и действията на другите, а понякога тези ситуации имат съвсем малко общо с вас. Привличате се от драматизма на негативността и тя ви засмуква, за ваш ужас.

На 11 юни отново може да възникне такава ситуация, независимо дали е свързана с работата или с дома. Така или иначе, ще се окажете в ситуация, в която сте се вкопчили като куче в кокал и единственият човек, който наистина ще го усети, сте... вие, Дева. Забелязали сте лъжа в действие, измама, която се извършва, и искате да я спрете. Вие сте добър човек и не искате да виждате подобна несправедливост. Въпреки това не можете да направите нищо, за да поправите тази грешка.

Везни

Това, което ще ви притесни на 11 юни, е, че сте разбрали за нещо, което просто не е наред. Някой в живота ви се е опитвал да ви издърпа и именно този вторник ще видите истината отвъд затъмнението. Интуицията ви е подсказвала, че нещо наистина не е наред с този човек, и именно по време на нарастващия полумесец в Лъв ще можете да потвърдите тези усещания.

Вроденото ви желание да потърсите справедливост може да се осъществи на 11 юни, а може и да не се осъществи, но все пак ще знаете, че оттук нататък вие сте тези, които знаят истината. Този човек вярва, че може да казва и да прави каквото си поиска, смятайки, че вие сте или глупак, или доверчив, или просто не обръщате внимание. Вниманието е това, което ви е присъщо, Везни. Вие не оставяте нищо незабелязано.

Тъй като сте търпеливи и мъдри, ще изчакате да се намесите и да реагирате, докато настъпи подходящият момент. Чувствате се така, сякаш тепърва започвате това търсене по време на нарастващата Луна в Лъв. С напредването на дните ще се чувствате все по-силни в желанието си да стигнете до истината и да я разкриете... и ще го направите. Справедливостта ще възтържествува, Везни.

Водолей

Макар че може да сте уникални и далновидни, това не означава, че сте с глава в облаците. Вие сте невероятно проницателни и мъдри, Водолеи. Макар да сте наясно, че впечатлението, което правите на хората, им позволява да ви смятат за някакъв въздухар, вие сте много далеч от това. Вие просто сте човек, който не изразява всяка една мисъл, която му идва наум. На 11 юни ще забележите, че един приятел от вашето обкръжение не знае кой сте.

По време на нарастващата Луна в Лъв ще можете да разберете кои са истинските ви приятели и кой просто е там, за да ви използва или да се възползва от добротата ви. В смесицата има измамник и вие не само го усещате, но и се насочвате към него. Започвате да формулирате „как“ ще подходите към този човек и какво ще му кажете, защото, честно казано, не можете да толерирате това поведение.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 10-16 юни 2024

Вие не сте импулсивен човек. Всъщност ви е необходимо много време, за да решите какъв да бъде най-добрият ви път. Във вторник, 11 юни 2024 г., ще се убедите, че обмислянето наистина е най-добрият метод тук. Ще успеете да се изправите срещу този човек с доброта в сърцето си. Ако е необходимо, ще му кажете, че знаете какво прави, и ще го помолите да спре. Колко просто!

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес