Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 16 юни 2024

16 юни 2024, 05:35 часа

Овен

Най-ценното бижу на победата е срещата с най-автентичната ви същност във взаимоотношенията. Всичко, което клони към повърхностното, е поставено на масата или, по време на дълбок размисъл, може да осъзнаете, че никога не сте позволявали на другите да видят истинското ви, объркано аз. Днес може просто да решите да се изправите срещу причините, поради които може би изнасяте представления за разсеяна публика, за да можете да влеете цялата любов обратно в себе си.

Телец

Още: 3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

Дори когато властта се опитва да преобърне грандиозните ви планове, понякога се налага да водите по-твърда война с авангардна стратегия. Може би идеята не е лоша - правилната публика е по-близо, отколкото си мислите. Това е чудесно време да мислите без ограничения. Не се фокусирайте върху това, което ви липсва в момента, за да постигнете визията си. Вместо това помислете за това, което е възможно. Този начин на мислене може да отвори врати за решения, които може би никога преди не сте обмисляли.

Близнаци

Това е добър момент да дадете на себе си и на връзките си известна степен на разграничение. Понякога е трудно да видим гората заради дърветата, когато сме прекалено оплетени в мрежите на близките си. Възможно е да откриете, че отношенията ви трябва да се променят, за да се почувствате свободни да растете и да се развивате по нови начини. Едно от четирите споразумения на дон Мигел Руис е "Бъдете безупречни в думите си", така че организирайте разговор насаме и говорете от сърце.

Рак

Това е отлично време да откриете по-дълбоки прозрения за себе си, отколкото обикновено, тъй като е по-малко вероятно да се разсейвате от външния свят. Ако напоследък сте имали натоварен график, сега е идеалният момент да успокоите вътрешния диалог и бърборенето в ума си и да намерите време за тишина. Направете всичко, което ви помага да се свържете отново със сетивата си. Запишете се за курс по пилатес, пригответе си вкусна домашна храна и бъдете изцяло себе си тук и сега.

Лъв

Внезапен "а-ха" момент може да ви пренасочи към неочаквани места. Отпуснете се там, където смятате, че трябва да бъдете, и отворете съзнанието си за това, което Дикенс би нарекъл "големи очаквания". Мисленето може да ви отведе само дотук; може би ще имате по-голяма полза от това да прегърнете едно по-широко чувство за вярност. И така, какво можете да направите днес, за да почувствате страстта в сърцето си повече, отколкото съмнението в ума си?

Дева

Никой освен вас не може да определи целта на успеха ви и тя не подлежи на публичен дебат. Не бъркайте препоръките с идеите, тъй като вашият компас е видим само за вас. Запитайте се: "Кои фалшиви кариерни задръжки блокират представата ми за съществуващите възможности?" Колкото по-честни сте със себе си през този месец, толкова по-добре можете да се позиционирате на правилното място в правилното време.

Везни

Ако сте склонни да направите нещо повече за всеки, който има нужда от това, спрете, преди да се престараете на места, където това не може да бъде оценено. Когато излезете от престоя си в "Страната на чудесата", потърсете реална обратна връзка от доверени другари, за да ви помогнат да разкриете вашите "слепи петна". Ако решите да се върнете към самодоволството, през следващия месец ще се сблъскате с грубо разтърсване.

Скорпион

Днес дайте приоритет на красотата, разкоша и удоволствието. Отдайте се на момента в собствения си фантастичен свят. Това е вашият шанс да се освободите от прекаленото мислене и да се потопите в прости практики за грижа за себе си, които ви карат да се чувствате чувствени и живи. Докато се носите по течението на деня, до настъпването на вечерните приливи и отливи ще имате по-ясна представа за дестинацията, към която плавате, докато наближавате сушата.

Стрелец

Вашите мечти и желания са отворени за предоговаряне. Задачите, които си поставяме, винаги подлежат на промяна. Не се придържайте към кухи цели, които вече не ви карат да се чувствате по-големи от живота. Може би сте заменили старите ценности или убеждения с нови. Сега имате възможност да видите как животът ви всъщност съответства на вашите ценности в реално време. Основните ценности са отлични филтри, които направляват решенията ви за изграждане на бъдещето ви.

Козирог

Завършвате едно маратонско пътуване, свързано с чувството ви за идентичност. Свалили сте повече кожи, отколкото вероятно можете да преброите с това темпо, и сте на път да влезете в едно съвсем ново, обновено Аз. Помислете за съюзите си и за местата, които предизвикват чувство за истинска принадлежност. Отидете там, където чувствате, че ви виждат и сте видими. Ако чувствате, че трябва да се доказвате пред някого, значи сте на грешното място.

Водолей

Не се изненадвайте, ако погребани спомени от миналото изплуват днес, тъй като подсъзнанието ви е по-отворено за интегриране на минали и нови преживявания. Това е добър момент да си водите дневник или да медитирате върху това, което може да ви хрумне. Когато поемем отговорност за изборите си, сме в състояние да променим радикално поведението си, за да създадем живота, който заслужаваме.

Още: Най-тъмната черта от характера на всеки зодиакален знак

Риби

Очаква ви следващият важен момент, но трябва да се откажете от обществения сценарий и да повярвате, че вашият път е правилният, без да се нуждаете от потвърждение. Ако пътят ви вече е набелязан и маркиран, вероятно това не е вашият път към успеха. Следвайте блаженството си и навлезте в епохата на "Фрида Кало", като експериментирате и смазвате двигателите на нонконформистката си природа.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес