Сидеров се разтопи от кеф - и в следващия парламент ще вляза

33916
Сидеров се разтопи от кеф - и в следващия парламент ще вляза
Снимка: БГНЕС

Ние сме единствената националистическа партия с толкова висок резултат. Партия, а не коалиция. Това заяви явно невярващият на политическия си късмет лидер на „Атака” Волен Сидеров.

Искам да благодаря на нашите избиратели – страхотни бяхте, благодаря ви. Всички социолози сега трябва да си изядат дипломите, подкани Сидеров.

Сидеров иска прекратяване на договорите с ЕРП-тата

Според проучване 46% от хората в България не могат да си платят тока, лекарствата и дори храната. Това заяви лидерът на "Атака" Волен С...

В парламента влизат не осем партии, а 47. Защото има един куп коалиции, заяви националистът. Сега е ред на „коалицията” ГЕРБ да вземе мандата, да предложи програма за управление и да покани останалите партии на разговори. Аз ще вляза и в следващия парламент, категоричен беше той.

Досега никога не съм влязал в управление, а когато дойде това време, ще се изпълнят наистина нещата, които трябва да станат. Да се върнат нещата, които ни принадлежат – токът, ресурсите, моловете дори, продължи с патос Сидеров. Бих участвал във всякакви разговори, в които ще се говори как бързо и чувствително да се вдигнат доходите на българите. Нямаме български бизнес, български банки – всичко е чуждо. Ние се борим за освобождаването на България от колониално робство – който го иска, да заповяда да говори с нас, подчерта Сидеров.

За финал последва и среща със Сашо Диков. Кажете колко печелите вие, попита националистът. Вие кльопате държавни пари, аз работя в частна медия, защити се Диков. Стегни се малко, сложи си вратовръзка - хората слушат, слушат, но не чуват, изкара истинска мъдрост Сидеров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com