Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не губете излишно пари: Пристрастени сте към залагането на мачове - пробвайте нещо друго

15 декември 2020, 08:51 часа • 5588 прочитания

За никого не е тайна, че има много хора, които обичат да залагат онлайн. Най-големите разбирачи и късметлии могат да се издържат само с това, но има много хора, които губят пари и залагат на мачове просто заради тръпката. 10 лева тук, 5 там, 50 на този сигурен мач, "който просто нямам как да се обърка".

Онлайн залаганията на мачове са някаква по-лека версия на казината, но все пак може да имат неприятни последици. Моята практика от години е следната - в началото на футболния сезон заделям една фиксирана сума са залози и когато тя се изчерпа просто спирам да играя. Ако съм много успешен, си я тегля обратно и оставам да играя само с печалбите си, след което спирам. 

Мнозина биха казали, че това е забавление и могат да спрат по всяко време, но не намират тръпката. Именно за този кръг хора, които слагат малки суми на мачове "заради тръпката" и "заради усещането" мога да предложа нещо, което аз лично опитвам за първа година и за мен се превърна добра алтернатива на футболните залози - това е играта Fantasy Football, която представлява виртуалното копие на английската Висша лига. 

Принципът всъщност е много прост - регистрирате се и трябва да сглобите отбор от 15 играчи като на разположение имате ограничени средства за това. С представянето си всеки кръг играчите ви носят различни точки, като те се трупат през сезона. Ако влезете надълбоко ще видите, че играта е цяла наука - има редица статистики, предавания и коментарни студия за нея. Можете да правите трансфери всяка седмица, за да променяте и подобрявате състава си. В България вече я играят хиляди регистрирани играчи и тя е напълно безплатна и освен това в мнозина нея намират прекрасна алтернатива на футболните залози, защото това да следят мачовете им носи същата тръпка - как ще се представят играчите, ще вкарат ли, ще дадат ли асистенция, защитата ще запази ли суха мрежа?

Опитайте - със сигурност най-доброто, което може да ви се случи е да спестите пари от футболни залози. 

Още: Идея: Ако играеш онлайн хазарт в България, НАП и ДАНС автоматично ще знаят всичко за теб

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес