X
 
 

Апелативният прокурор на Пловдив изненадващо подаде оставка

3511 2
Апелативният прокурор на Пловдив изненадващо подаде оставка
Снимка: интернет
Иван Даскалов, апелативен прокурор на Пловдив с втори мандат, изненадващо подаде оставка в петък. Мотивите му засега са представени само пред колегията, не и пред медиите. Оставката е изненадваща, той бе одобрен с пълно мнозинство от ВСС през 2016 година за втория си мандат, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Иван Даскалов е започнал кариерата си като юрисконсулт през 1998 г. През 2001 г. постъпва на работа в Районна прокуратура-Пловдив, където се издига до заместник районен прокурор. През 2004 г. работи в прокуратурата в Карлово, след което има 5-годишен стаж в Окръжна прокуратура в Пазарджик. През 2010-та встъпва в длъжност окръжен прокурор на Пловдив, а през октомври, другата година, е избран за апелативен прокурор на Пловдив.

Апелативна прокуратура-Пловдив е втората по големина в страната и обхваща района на Пловдив, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Хасково и Стара Загора.

Actualno.com

Етикети:

Заради честването на Левски - промени в движението в София
Заради честването на Левски - промени в движението в София

На 19 февруари в центъра на София ще бъде въведена организация на движението във връзка с възпоменателна церемония пред паметника на Васил Левски...