Бареков сезира Цацаров за ролята на Борисов във фалита на КТБ

39481
Бареков сезира Цацаров за ролята на Борисов във фалита на КТБ
Снимка: БГНЕС

Атаките срещу банковата система на лицето Борисов и отказът му да участва в изработването на национален консенсус за възстановяването на парите на българските граждани и структуроопределящи предприятия, ограбени от КТБ, е умишлено престъпление и нещо повече - тероризъм срещу държавата и нейните устои.

Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков в своя позиция за твърденията на лицето Бойко Борисов, известен като бивш премиер, бивш главен секретар на МВР и основна фигура в подземния свят между 1990 и 2001 г., съобщиха от ББЦ.

"Още днес ще сезирам главния прокурор Сотир Цацаров за участието на Борисов в огромния ръст на КТБ по време на неговото управление и за изказванията на действащия вътрешен министър Цветлин Йовчев, че миналото на Борисов е свързано с организираната престъпност.

Съвпадението между ограбването на банката през 2011 г. и мандата на Борисов като премиер е повече от съмнително. Действията му от последните дни умишлено издават прикриване на престъпления със задна дата", допълни Бареков. Според него, Борисов очевидно желае да замете следите от рухналата финансова пирамида КТБ, което започна в неговия властови апогей.

За мен няма съмнение, че това лице е готово да срути българската държава и да обрече народа на глад и мизерия, само и само да се завърне на най-високия пост в държавата, за да мародерства и злоупотребява с останките на българската икономика, каза още Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика