X
 
 

Борисов: България е държавата с нула миграция (ВИДЕО)

10665 0
photo of Борисов: България е държавата с нула миграция (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
България е държавата, която има нула миграция. В България има много австрийски инвеститори, огромен оборот, голямо приятелство със Себастиан Курц. Работихме активно по време на българското председателството, по време на австрийското също. Не си представям по-добри приятелски отношения. Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на среща с министър-председателя на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер в Министерството на външните работи.

Имам много идея, които обсъдихме във връзка със Западните Балкани. Австрия е много по-мощна икономика, но и България се развива добре... Ние сме страната с най-добър интернет, имаме Wi-Fi във всяко училище, имаме прекрасни еврокомисари..., обясни Борисов и допълни:

Австрия ще ни помага за бежанския поток с линейки и автобуси

Австрия ще помага на България при осигуряване на сигурността на границата с Турция, откъдето идва и основният бежански поток към Европа...

"Българският комисар е комисар на бъдещето - там са иновациите, младежта и спорта, културата - имаме рядък шанс да управляваме това, което толерира ЕС".

"Да, първо се правят магистрали и жп линии, но трябва и образователна, културна инфраструктура...", каза още той.

"Трябва да стана на сто години за да свърша това, което сте свършили вие", обърна се към премиера Борисов Йоханна Микл-Лайтнер. "Ти си млада, имаш време", отвърна й Борисов. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен сам по някаква причина, защото просто нещата в любовен план с него не биха се получили....