X
 
 

Какво си казаха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)

7062 11
Какво си казаха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)
Снимка: Бойко Борисов/Facebook
Една професорка, която има собствен Институт, ми каза вчера, че на оная снимка от събранието на милиардерите Иванка Тръмп изобщо не се смее - не се смее, а споделя загрижеността на нашия премиер за безводието в Перник.

Борисов се срещна лидерите на ЕК и ЕП в Давос

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с председателя на Европейската комисия (EК) Урсула фон дер Лайен в рамките на Световния ...

А после той пък й споделя безпокойството си от плъховете в София - големи колкото котки - навъдили се повече от хората в боклуците между панелните блокове.

Така ми каза жената - професорката, след като Институтъг й направил изследване - ама не съм питала Бойко колко е верно.

Анна Заркова/журналист

Actualno.com

Етикети:

 • Записвачката 8 Записвачката преди 1 месец Профил на трол?
  Верно ли е, че БОКо след премиерстването щял да стане ДИСТРИБУТОР в Суадитска Арабия и Емиратите на СВИНСКА МАС за физиологични нужди (като например при взаимоотношенията със симитлийския кмет Поли и синчето ми ГЕРБ-депутатин Стефи)?! Нали там са му личните "спестявания"!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Боко Тиквата, този формен идиот и е казал: Ще те ши*бам през гащите, както българския народ! Може би на финландски! Той говори много езици! Шебек малоумен!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Бай Ганювска излагация!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Иванке, само да кажеш, и ти ставам секретарка!
 • Радо Каратанчев 4 Радо Каратанчев преди 1 месец Профил на трол?
  Педофилът си е педофил...
 • Академиците ! 3 Академиците ! преди 1 месец Профил на трол?
  Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област . Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима . Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна . Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат .
 • Мафиот управлява държавата 3.1 Мафиот управлява държавата преди 1 месец Профил на трол?
  Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство… Нация, която за 30 години е загубила 30% от населението си, а други 15 % живеят извън територията ѝ, а повечето останали в Родината са съсипани от тревоги и лишени от и виж още ›› деали и надежди, е загиваща нация .
  : 6 !
 • България загива ! 3.2 България загива ! преди 1 месец Профил на трол?
  Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление. Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление . Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива !
  : 6 !
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  заркова , аз теб те помня. ти беше във вестник труд и видна подлога на иван костов и сдс. Така и заради това , че ти си висша съучастничка на Хунтата / 10111989/ то най малкото е да ти желая плъхове и като гепарди даже и всичко от този род. Зашото всичкото от този род на теб специално ще ти бъде малко. Точно на теб и за теб.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Боце много да внимава, да не му резне зарзаватите чичо Дончо ! Не че му трябват, но все пак са атрибути, макар и не нуждни .
 • Октомври 1.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  той е спокоен , зашото знае , че ти ЩЕ ГО БРАНИШ и с цената на живота си. Спокоен е довечера отново ще е на парти и ще преяжда с луканки и пармезани и ястия дето и швейцарците дори не са ги и чували. Но той изобщо даже не ти е и благодарен. Той теб те мрази както и мен и хлебарките счита за по висши от нас. И даже сигурно се сърди защо и аз не съм като теб.
  : 9 !
Нагоре