Трайков: Ако в РБ има ламтящи за власт, трябва да бъдат изметени

3316
Трайков: Ако в РБ има ламтящи за власт, трябва да бъдат изметени
Снимка: БГНЕС

Ако сред реформаторите има хора, който ламтят за държавни постове, те трябва да бъдат изметени. Това каза днес по БНТ кандидадът за президент от Реформаторския блок Трайчо Трайков.

Той обяви, че съдбата на управляващата коалиция не го интересува, а голямото му притеснение е, че има опасност България отново да има комунистически президент.

Трайчо Трайков: От думите на Борисов се чудя дали той въобще е управлявал

От думите на Бойко Борисов се чудя дали той въобще някога е идвал на власт и дали хората от ГЕРБ знаят, че някой управлява на гърба им....

"Помня техните управления в последните 30 години и до какво доведоха - фалиране на банки, купони, харчене за безумни проекти, Пеевски в ДАНС. След всяко тяхно управление моите приятели си тръгват", каза Трайков.

Той смята, че ГЕРБ се готвят да загубят тези избори, като с това пораженческо мислене са предали десните избиратели. "При балотаж Цачева-Радев, ще има ляв президент. Единствено при балотаж Трайков-Цачева или Трайков-Радев, е възможно да победи десен кандидат", подчерта Трайков.

Според него президентът трябва да е коректив на управляващите, а не да е продължение на някоя партия. Трайков подчерта, че срещите с хора в хода на предизборната кампания, са го убедили, че основният проблем в страната е липсата на справедливост.

Ако стана президент, първото, което ще направя е да изискам радикална реформа на съдебната система и прокуратурата, за да започнат да си вършат работата. Трайчо Трайков обяви, че обявената от Борисов проверка на приватизационни сделки няма да открие нищо. "Оптимизмът ми свърши, като видях кой иска ревизята и песимизмът ми започна, като знам кой ще я направи", обобщи той.

Трайчо Трайков изненада пловдивчани със соло на тромпет*

Трайчо Трайков изненада пловдивчани, като се включи с кратко соло на тромпет в концерта на „Акага“, който бе част от кампан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика