Окончателно решение на неутралния въпрос

2058
Окончателно решение на неутралния въпрос
Снимка: Actualno.com

Как ще се възроди България след края на Първата специална спецоперация?.

С много човещина, същевременно твърдост и неутралитет!

И отново си задаваме вечния въпрос на Чернишевски: что делать, какво да се прави?

Окончателната неутрализация е Задача Номер 1 на народната власт в Неутрална Република България.

Тук у нас след спецоперацията ще има много бежанци и от двете страни на конфликта. Ние ще приемем всички, ще ги нахраним и напоим, а те ще ни помогнат да съградим Новия неутрален живот. Руснаци, украинци, чеченци, буряти, татари, българи… заедно! От украинците все пак ще оставим само истински неутралните, които не са нацисти и бандеровци.

Бежанците масово ще се преквалифицират в Освободители.

С новите Освободители ще организираме един неутрален референдум за излизане от НАТО и ЕС. Дори няма да има нужда от зелени човечета - ние сме цивилизовани неутралисти, не като украинците.

След като излезем от НАТО и ЕС, първата ни работа ще е да организираме Нов Специализиран Народен съд по неутрализация. В това своеобразно Второ пришествие на народното правосъдие върховна роля ще има прокурорският триумвират Гешев-Цацаров-Чайка.

Освен прокурори, те ще са и съдии, за да се пестят излишни процедури и назначения - тези тримата са се доказали. (Чайка е бивш генерален прокурор на Руската федерация, млад, 70-годишен утвърден кадър. Ще бъде строг, но справедлив.)

Първите неутрализирани от Народния Специализиран съд ще са карикатуристите и сатириците. Може би от смъртни присъди няма да има нужда, поне на първо време, защото славянският генофонд е намалял критично. Всички осъдени ще се трудят свободно и ще възстановяват лагера в “Белене”, където ще отглеждат свине и ще произвеждат ядрена енергия за мирни цели. Arbeit macht frei!

Имаме обещание от всички надъхани копейки, че Кадиров и неговите чеченци ще дойдат у нас - Кадиров ще е министър по интеграция на малцинствата, като в малцинствата влизат и изброените карикатуристи, сатирици, журналисти и други политически непълноценни, които не си знаят опорките на пропагандата. Всички те трябва да бъдат неутрализирани окончателно.

Както е казал Ленин - интеллигенция говно! По-строго трябва с тази опърничава класа.

Бензинът естествено ще е 50 копейки литърът, но курсът на копейката ще се определя по специална формула, която ще е известна само на шефа на Лукойл.

Корнелия Нинова ще възстанови службата по техническо разузнаване с техно-шпиони, които ще крадат технологии от Гнилия Запад, който подло си изтегли всичките айфони от неутралното съветско пространство.

Паметникът на Съветската армия в центъра на София не само няма да се демонтира, но ще се надстрои до височината на Бурж Халифа. Ако има мераклии за “затворници на съвестта” - тип съветско мъченичество - ще им се разрешава да живеят на върха на паметника като Симеон Стълпник.

Срещу Паметника на Съветската армия ще се монтира пластика с Митрофанова, която по-рано е била скулптура на брат ѝ Алексей Митрофанов.

В пространството между Митрофанова и ПСА ще се връзват червени връзки на новите пионерски организации.

Естествено всички улици, които не са достатъчно неутрални, че се преименуват на имената на герои от Първата световна специална операция по неутрализация.

***

За тези, които не подлежат на разумна неутрализация, остава печалният афганистански сценарий.

Копейките и лично Костадин Костадинов обичат да плашат с момента, когато “мекеретата” панически ще търсят начин да се изнесат от България - и ще падат като круши от излитащите самолети, каквито картини наблюдавахме при изнасянето на американците от Афганистан. А тези, които не успяха да се изнесат, “талибаните се погрижиха за тях” - сладострастно натяква Костадинов.

Ето това са моделите за подражание и обещанията на “неутралните с наклон” - кадировци, талибани, трудови лагери, неутрализация на политически непълноценните.

Ако всичко това ви прилича на обикновен фашизъм - мисленето ви не е достатъчно неутрално!

 

Автор: Г-н Балев, Прас-Прес

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...