Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият авторски спектакъл на Ива Тодорова отново в Sofia Live Club

15 май 2024, 10:33 часа • 700 прочитания

След грандиозния успех на напълно разпродаденото, най-ново шоу на Ива Тодорова, на 20-и май култовата актриса отново се качва на сцената на SOFIA LIVE CLUB. След като изигра себе си в "Приятно ми е, Ива!" и "Ива е онлайн", Ива Тодорова е готова и със спектакъла "Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!".

"Заглавието е иронично, но и не е, тъй като живеем във века на рекламата", разказва актрисата. А с поредната си история Ива смело говори за възходите и паденията си. Отвлича вниманието на публиката към миналото или към бъдещето, за да си напомнят взаимно, че всички те са важни най-вече за настоящето.

Темите, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек. Как да разберем кой е правилният партньор? Хубаво ли е да си на 50?!

Още за "Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!"

Снимка: Sofia Live Club

Постановката преминава през важните и понякога изоставени чувства, в които актрисата с естественото си присъствие, лекота и чувство за хумор съумява да разходи публиката в огромен диапазон от емоции. Личната история става всеобща, защото,  поставена на сцена, се превръща в изкуство. И както позволява шоуто, Ива сваля бариерата между актьор и зрител, за да се впуснем заедно в откровено изследване на днешния ден, на отминалите спомени и както винаги, тя дава надежда за бъдещето.

Още: Любо Киров с празничен концерт за 15-ия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB

"Представленията ѝ са свежи като пролетен ден!", "взривен смях", "театрално бижу", "проникновена и автентична", това са малка част от думите на критиката за Ива. Актриса и автор с множество награди и номинации: Икар, Аскеер, Златен Кукерикон.

Ива забърква смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко. Няма дребни неща, няма вече и лични. Всичко е важно и обществено. Смехът е гарантиран, но тя е непредвидима, защото обича да скача в дълбокото и да ни приласкава там. Режисьор отново е Стоян Радев. Великолепен тандем! Къде ли ще ни отведат този път?

След представлението – танци с легендата DJ Fozzie. Билети можете да откриете ТУК!

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес