X
 
 

А1 стартира продажба на смарт часовници с отстъпка от минимум 25%

1549 0
photo of А1 стартира продажба на смарт часовници с отстъпка от минимум 25%
Снимка: А1
В разгара на активния есенен сезон А1 предлага на своите клиенти смарт часовници на Samsung и Huawei с минимум 25% отстъпка* от настоящата им цена. Потребителите могат да се възползват от намалението до 31 октомври 2019 г. или до изчерпване на количествата, избирайки между високотехнологични устройства с различни дизайн и функции, съответстващи на начина им на живот.

Samsung Galaxy Watch Active 2

В офертата на А1 часовникът със стилен дизайн и изработка от алуминий се предлага в два размера на корпуса и различни цветове. Galaxy Watch Active2 Aluminium 44mm е в сребристо и черно, а по-малкият Galaxy Watch Active2 Aluminium 40mm – в златисто розово. Моделите са съответно с 1,4- и 1,2-инчов 360 x 360 Circular Super AMOLED екран, осигуряващ ярки цветове и острота на графиките и текстовете.

С отстъпката от 25% клиентите на А1 могат да купят Galaxy Watch Active 2 Aluminium 44mm за 12,50 лева на изплащане или за 232,49 лева в брой, а Galaxy Watch Active2 Aluminium 40mm за 10,99 лева на изплащане или за 209,99 лева в брой с план A1 One Unlimited 5XL.

Сензорната рамка позволява бърза и лесна навигация през приложенията на екрана, като притежателят на часовника може да синхронизира цветовете му със стила на облеклото си. Достатъчно е да си направи снимка и функцията MyStyle ще разпознае основните нюанси в облеклото му и ще ги прелее на екрана.

Снабден с GPS за проследяване на движенията без интернет свързаност, Galaxy Watch Active 2 е подходящ за хора, които водят живот на високи обороти и пътуват често. С добавянето на плуване към автоматично проследяваните спортни дейности, потребителите вече имат възможност да измерват резултатите си в 7 вида тренировки и да получават съвети за подобрение в реално време. Умният часовник на Samsung измерва още до над 39 спортни активности. Освен че следи качеството на съня и сърдечния ритъм, часовникът изпраща сигнали и препоръки за дихателни упражнения, когато засече по-високи нива на стрес.

Samsung Galaxy Watch Active

За потребителите, които търсят по-бюджетен смарт часовник, в промоцията на А1 попада и предшественикът на новия модел на Samsung - Galaxy Watch Active. Той се предлага в два цвята – сребро и златисто розово и може да бъде купен за 6,50 лева на месец или за 97,49 лева в брой с план A1 One Unlimited 5XL.

Samsung Galaxy Watch BT

Функцията на личен треньор и здравен гуру, включително следене на до над 39 спортни занимания, сърдечен ритъм и превенция на стрес, отлично изпълнява и Samsung Galaxy Watch BT, който е с елегантен класически дизайн, подобен на аналоговите часовници. Той също се предлага в два размера на корпуса и различни цветове – Samsung Galaxy Watch BT 46mm е в сребристо, а Samsung Galaxy Watch BT 42mm – в черно или златисто розово. Моделите са съответно с 1,3- и 1,2-инчов 360 x 360 Super AMOLED дисплей, като по-големият часовник се предлага с 472mAh батерия, а по-лекият – с 270mAh.

Освен с GPS, водоустойчивият часовник разполага с вграден барометър за измерване на атмосферното налягане и надморска височина. Чрез автентичното разнообразие от циферблати с ефект за дълбочина и осветеност моделът съчетава различни стилове – от класически, до подчертано спортен.

С отстъпката от 25% клиентите на А1 могат да купят Samsung Galaxy Watch BT 46mm за 12,50 лева на месец или за 232,49 лева в брой, а Samsung Galaxy Watch BT 42mm – за 10,99 лева на месец или за 209,99 лева в брой с план A1 One Unlimited 5XL.

Huawei Watch GT

Сред най-големите предимства на другото предложение в офертата на А1 – Huawei Watch GT - е дългият живот на батерията. Устройството с отличаващ се динамичен дизайн е с 46mm размер на корпуса и 1,39-инчов 454 x 454 AMOLED дисплей. Изработено е от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие и се предлага в два класически цвята за потребителите на А1 – черно и кафяво.

Умният часовник на Huawei предоставя треньорски напътствия за бягане в реално време както за начинаещи, така и за напреднали, и им дава обратна връзка за ефективността на тренировката. Функциите му включват измерване на сърдечния ритъм, както и идентифициране на проблеми със съня и препоръки как да бъде подобрен. За често пътуващите хора предимство са и поддържаните от часовника три сателитни системи за прецизно позициониране - GPS, GLONASS, GALILEO.

Потребителите на A1 могат да се възползват от отстъпката, с която се предлага Huawei Watch GT, и да го купят на достъпната цена от 3,99 лева на месец или за 82,49 лева в брой с план A1 One Unlimited 5XL.

* Промоционалните цени на смарт часовниците в брой и на изплащане се прилагат при сключване на нов двугодишен абонамент за посочения тарифен план за мобилни услуги.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално