Huawei Watch Ultimate Design: златен стандарт при луксозните смартчасовници

9157
Huawei Watch Ultimate Design: златен стандарт при луксозните смартчасовници
Снимка: Huawei

Huawei Consumer Business Group (CBG) представи на пазара Huawei Watch Ultimate Design, първият по рода си смартчасовник на Huawei, който съчетава елементи от 18-каратово злато с водеща в индустрията технология. Представен на 14. септември, като част от събитието "Wearable Strategy and New Product Launch" в Барселона, където дебютира и новата серия дамски и мъжки модели от серията Huawei Watch GT 4, този луксозен и изключително функционален часовник е предназначен за пионерите и визионерите на днешния ден.

Изработен с върхово внимание към детайла, Huawei Watch Ultimate Design поставя нов златен стандарт при интелигентните носими устройства, който издига вашия стил и изследователски дух на качествено ново ниво.

Смарт часовникът е част от наскоро обявената стратегия на Huawei - Fashion Forward. Тя очертава нов път за най-новите носими устройства на Huawei, при които ексклузивният дизайн и ювелирната изработката се съчетават с иновативните технологии. С Huawei Watch Ultimate Design, Huawei дава възможност на потребителите да персонализират своите здравни и спортни преживявания, същевременно изразявайки личен стил от най-високо ниво.

След представянето на ултрафлагмана Huawei Watch Ultimate по-рано тази година, критици и експерти оцениха високо професионалните водолазни възможности на смарт часовника, неговата 10atm водоустойчивост и др. Смарт часовникът бе отличен и с EISA Awards 2023-2024 Premium Smartwatch от Expert Imaging and Sound Association (EISA). Oригиналното издание поставя на фокус най-модерните технологии, a с Huawei Watch Ultimate Design компанията покорява нов връх с първия си смартчасовник със златен завършек.


Huawei Watch Ultimate Design е изработен от 18K златна сплав с уникално съотношение на метални елементи, като съдържанието на злато е 75% . Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма.

Злато се съдържа и в скала на панела, за която е използвана PVD технология и лазерно гравиране, при който символите се гравират чрез тристепенен лазерен процес на 5 микронно ниво, за да се получи безупречна текстура. След полагането на златото чрез технология за вакуумно-йонно покритие, се прилага релефен печатен модел, създаващ златен прахообразен ефект.

Луксозните часовници са желани не само заради функционалността им, но и заради уникалността, възможностите за персонализация и изключителното обслужване, което производителите им предлагат на своите потребители. Затова Huawei Watch Ultimate Design е правилният избор за тези, които искат най-доброто от двата свята – технологични характеристики на смарт часовник от най-висок клас и луксозното изживяване, което идва с притежаването на толкова ексклузивен продукт.


Huawei Watch Ultimate Design разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на потребителя. Тя се състои от 12 пластини (1,45 мм на пластина) с размери общо 17,4 мм, така че часовникът да може да се регулира през различни етапи от живота му и евентуална промяна на обиколката на китката.

Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат. Той представлява златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време. И ако това не е достатъчно, има избор от над 25 хил. циферблата от официалния магазин Huawei Watch Face.

Huawei Watch Ultimate Design предлага богат набор от функции за здраве и фитнес. Часовникът позволява мониторинг на различни аспекти на здравето чрез TruSeenTM 5.0+: от сърдечносъдовото здраве до нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2).


Любителите на спорта получават достъп до 24 активности за професионален спортен режим и специален Expedition режим, за моментите, когато са най-приключенски настроени. Работещ с Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, часовникът предлага L5 точност на позициониране и е подходящ за приключения по суша или море. Той притежава и стандарт за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки истински 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, което включва техническо и професионално гмуркане.

Huawei Watch Ultimate Design поддържа до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% капацитет само за 10 минути. Той е съвместим и с Android, и с iOS смартфони.

България е сред малкото държави в Европа, в които ще можете да заявите и закупите Huawei Watch Ultimate Design от 18 октомври. Следете за повече информация тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com