Huawei и носимите устройства на бъдещето

6000
Huawei и носимите устройства на бъдещето
Снимка: Huawei

По време на своята глобална продуктова премиера, проведена в Барселона на 14. септември, под надслов „Wearable Strategy and New Product Launch“, Huawei представи своята следваща стъпка в областта на носимите устройства. Новата стратегия е наречена Fashion Forward, като нейната цел е да изведе на ново ниво интеграцията между технологиите и модата.

С новите си предложения, Huawei разкрива амбицията си да направи революция в индустрията за носими устройства чрез сливането на авангардни технологии, моден дизайн и здравни функции. По този начин компанията поставя нови стандарти и допринася за модерния начин на живот на потребителите, с най-добрия асистент на китката.

Huawei представи набор от иновативни и авангардни устройства, включително Huawei Watch GT 4 – най-новото допълнение към популярната серия смарт часовници. Продуктовите премиери включват още висококачествените TWS слушалки Huawei FreeBuds Pro 3, стилните и удобни смарт очила Huawei Eyewear II, чисто новите таблети Huawei MatePad с технология PaperMatte, както и Huawei Watch Ultimate Gold Edition - първият златен смарт часовник на Huawei.

Huawei има за цел да даде възможност на потребителите да персонализират своето здравно и спортно преживяване, без да правят компромис със собствения си стил. Това бележи и ново начало за бизнеса с носими устройства на компанията, тъй като в бъдеще тя ще интегрира трите си основни конкурентни предимства: революционна хардуерна технология, модерни софтуерни алгоритми и по-всеобхватни цифрови здравни услуги.



Стъпвайки на десетилетие опит в областта на иновативните технологии, дизайна и ювелирната изработка на носимите устройства, Huawei поставя нови еталони в индустрията. Присъствието на компанията на международния пазар на висококачествени носими устройства спомага за увеличаването на стратегическите инвестиции. То допринася и за изграждането на глобални екосистемни партньорства за персонализирани спортни изживявания и здравословен начин на живот на потребителите в цял свят. От влизането си в сектора на носимите устройства преди 10 години, Huawei е пионер в проследяването на здравните показатели по време на различни активности . Компанията и лидер в е лидер в ключови за индустрията качества, като живота на батерията, прецизността на измерванията и комфорта при носене.

По отношение на дизайна, Huawei включва иновативни материали и множество опции за персонализиране, което превръща всяко носимо устройство в стилен моден аксесоар.

Huawei разбира, че здравето на потребителите е ангажимент 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и се посвещава на непрекъснати иновации, за да предостави по-голям контрол върху него. Доказателство за това са усилията на компанията да предлага всеобхватни функции за управление на здравето, разработени в сътрудничество с академични и индустриални партньори. Това гарантира, че здравните данни, които потребителите получават, са не само точни, но и приложими.

Компанията предоставя и все по-голям достъп до спорт и фитнес възможности. Независимо дали сте професионален спортист или човек, който започва своето фитнес пътешествие, носимите устройства на Huawei са проектирани да направят спорта достъпно и приятно занимание. С пионерски функции като научно базираната Huawei TruSportTM система, Huawei превръща носимите устройства в личен треньор, разположен на китката.

Новата стратегия на Huawei започва с представянето на стилната серия Huawei Watch GT 4, Huawei Watch Ultimate Gold Edition и новите TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 3, серия от интелигентни устройства, които поставят нова парадигма в носимата естетика.


Серията Huawei Watch GT 4 е най-новото поколение на водещата серия Watch GT, която въвежда подобрени дизайнерски характеристики с мощни функции за здраве и фитнес. Представени на пазара с размери 46 мм и 41 мм, новите флагмани правят смела крачка напред спрямо класическия дизайн на GT серията, като въвеждат иновативни дизайнерски елементи и същевременно запазват модерната геометрична естетика на своите предшественици.

Серията също така трансформира фитнес изживяването, въвеждайки подобрени Activity Rings, дебют на изцяло новото приложение Stay Fit и подобрено GNSS проследяване като всички тези функции работят с новата TruSeen™ 5.5+ технология, която носи базирана на AI точност при измерване на различните здравни показатели, вдъхновяваща за по-здравословно и по-добро “Аз”.

От своя страна, Huawei Watch Ultimate Gold Edition е първият златен смарт часовник на Huawei. Демонстрирайки какво означава да разгърнеш пълния си потенциал, той идва със златна рамка и златна корона с 3D трапецовидни шарки, с диамантено гравиране, както и златна PVD титаниева гривна с регулируема катарама тип пеперуда, представяща многопластов и уникален визуален ефект.

Huawei FreeBuds Pro 3 демонстрират балансирана естетика в дизайна с водеща в класа аудио технология, подобрявайки аудио изживяването за потребителите. Слушалките разполагат с гладък стъклен корпус, изработен от нано обработено стъкло, заедно с ултра-слухов двоен драйвер за по-ясни високи тонове и по-добър бас, и подобрен Triple Adaptive EQ за автентично качество на звука.

В допълнение, по време на събитието бяха представени и чисто новите Huawei Eyewear II, които предлагат балансирана естетика на дизайна с водеща в класа аудио технология, както и таблетите Huawei PaperMatte, които носят тактилно и подобно на хартия изживяване по време на работа.


Памела Райф, световноизвестен инфлуенсър в областта на фитнеса, както и олимпийският, световен и европейски златен медалист сър Мо Фара, бяха гости на събитието по повод представянето на новите устройства в ролята си на посланици на носимите устройства на Huawei. „Невероятно е, че Huawei и аз започнахме нашите фитнес пътувания по едно и също време. През десетте години, през които съм любител на фитнеса, технологиите изиграха изключително важна роля в подпомагането на хората да живеят по-здравословен живот.", каза Памела, “Huawei е в челните редици на тази иновация, но го прави по наистина страхотен начин. Вълнувам се да бъда част от развитието на компанията и бъдещето.”

След като добавят най-новите устройства в тренировъчната си рутина – серията Huawei Watch GT 4 и Huawei Watch Ultimate, и двете звезди успяват да повишат ефективността си при тренировки и да разбират по-добре здравословното си състояние, като същевременно внасят още повече стил в ежедневното си облекло.

Сър Мо Фара допълни: „Изводите, които моят треньорски екип и аз успяхме да извлечем от часовниците, се оказаха безценни, докато се състезавах на най-високо ниво. Докато преминавам от професионалния спорт към по-спокойния начин на живот, се вълнувам да изследвам какво може да предложи животът извън пистата, като нося часовниците освен за ежедневни дейности, и за да допълнят моя стил. Те наистина блестят и изглеждат толкова добре, колкото и работят.“

Huawei с радост обявява и серия от програми за фитнес обучение, създадени съвместно с Памела Райф, достъпни ексклузивно чрез приложението Huawei Health. Те ще включват някои от най-известните тренировки на Памела, специално пригодени, за да позволят на потребителите да се възползват максимално от здравните и фитнес функции на своите смарт устройства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com